swarmsea

Nov. 10., 2019 | 12:10 am
No:: swarmsea

Man arī ,,anglenīte" tirpas izraisīja, bet tas varbūt profesionālais kretīnisms. Neesmu es valodniece, bet mana profesija saistīta ar runas un valodas korekciju.

Bremzei ir jātiek pāri, ko pati esi veiksmīgi izsecinājusi. Seriāli un Youtube video der valodas manieres apgūšanai, bet ne gramatikai kā tādai, jo no gramatikas viedokļa, mūsdienās angļu valoda ir nodaldēts sausiņš. Vispareizāk būtu lasīt grāmatas un izvēlēties autorus, kuri nespļauj virsū gramatikai un nedveš pārāk atčgārnu priekšstatu par gramatikas pareizu lietojumu, apvienojumā ar manieri.

Valodu mēs apgūstam to aktīvi lietojot, tātad arī komunicējot. Es angļu valodas gramatiku savlaik apguvu ar interneta palīdzību, bet tad man arī bija laiks neskaitāmas stundas pavadīt forumos un pašai izsecināt, kāpēc šâdi uzrakstīts teikums nebūs gramatiski pareizs.

Ja vajag ātrumā - jāmeklē rokā kăds angliski runājošais, kurš nav kretīns. Visloģiskāk būtu atrast kādu studentu, kurš šeit mācās un komunicēt.

Galvenais vajag to vienu grūdienu un tad aizies! Es esmu diezgan daudz pielikusi pūles, lai iemācītos angļu valodu, taču es arī pēc dabas esmu diezgan ekspresīva personība, kas man nekad nav radījis bremzes, par kurām man stâsta citi un ko es no vienas puses, nevaru pat saprast līdz galam... bet es zinu, ka tādas ir!

Man aplikāciju ieteikumi nepalīdzētu.

Esmu arī stundām ilgi sēdējusi ar vārdnīcu, ņēmusi visus vārdus pēc A un kalusi iekšā... (un tā ar visiem burtiem) :D un es tagad varu tikai par to pasmaidīt. Kaut ko tas noteikti ir devis.

Ar lielu gribasspēku var! :))

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: