panacea

Jul. 25., 2019 | 01:57 pm
No:: panacea

jūtu līdzi, troksnis ir drausmu lieta.

pirmais, manuprāt, būtu aizrakstīt epastu attiecīgā veikala vadībai gertrude@lido.lv, lido birojam info@lido.lv, mārketingam marketings@lido.lv, komunikācijai komunikacija@lido.lv utt (adreses šeit: https://www.lido.lv/lv/kontakti)--> lai visi kopistiski ir informēti, ka forši tas nav un draudzīgi tiek lūgts mūziku izslēgt. ja tas netiks izdarīts, tad diemžēl nāksies iesaistīt sociālos mēdijus, policiju, pašvaldību utt (bet jādraud tikai ar tiem draudiem, ko spēsi pa īstam izdarīt)

otrais, ja viņi visu ignorē, būtu sākt izpildīt draudus

rekur nedaudz gūglis un te saka, ka mūzika kā troksnis ir pašvaldības un visdrīzāk pašvaldības policijas pārziņā:

http://www.vi.gov.lv/lv/vides-veseliba/vides-veseliba-iedzivotajiem/troksnis

tad nu var uzzvanīt vietējai policijas nodaļai un kaut vai painteresēties, vai viņi kaut ko var darīt lietas labā. ja elektroniski raksti iesniegumi mentiem, tad cc pieliec visus tos lido epastus.

es teiktu, ka 100% šī mūzika traucē arī visiem pārējiem kaimiņiem. iedomājies kādu, kas sabiedriskajā transportā klausās skaļi mūziku no telefona - visi to personu ienīst, bet reti kad kāds kaut ko saka. tā ka es domāju, ka ja menti atsakās kko darīt, tad būtu vērts apsekot kaimiņus un rīkoties kopistiski.

nu un tad var rakstīt indīgus komentārus soc mēdijos un cītīgi par to turpināt informēt lido visus epastus. tjipa darīt visu, lai viņiem tā mūzikas atskaņošana būtu tik ķēpīga, ka varbūt nebūs vērts darīt vispār.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: