liene

Maijs. 3., 2019 | 09:37 am
No:: liene

Diemžēl ne normāls vai labs, bet reāls gan. Tiesa, nevarētu būt fiksēta likme, jo šādās darba vietās parasti ir summētais darba laiks, kas realitātē svārsta mēnesī strādājamās stundas no +/- 160 līdz 184, un apmaksa ir 'pēc stundu likmes. Parēķinot uz stundu gan sanāk nereāli maz, man liekas, pat Narvesenos šobrīd maksā vairāk.

Ja par klientu apkalpošanu obligāti tirdzniecības sfērā ir runa, tad laikam jēdzīgāki cipari kā DUS nav redzēti nekur. Varbūt vienīgi kaut kādi sezonālie, kur maksā sakarīgi, bet darbs tikai vasaras sezonās pa tirdziņiem (reizēm kaut kur klīst piedāvājumi - tipa 50 eur dienā par to un to).

Pie tam ir vērts papētīt bonusus, ko iedod darba vieta papildus - transporta kompensācijas, pusdienu apmaksas, atlaides produkcijai, veselības apdrošināšanas, sporta zāles utt, jo šis reizēm var iedot ievērojamu pienesumu pie algas bezskaidrā naudā :)

Iepriekšminētais stāsts par grāmatām ir baigi pazīstams, starp citu. Man arī ir riktīga nostaļģija pēc grāmatnīcas laikiem, savulaik pat iegādājos otro darbu, lai atbalstītu savu dārgo hobiju - grāmatnīcas vadītājas amatu :D

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: