telefontubbie

Maijs. 1., 2019 | 11:55 am
No:: telefontubbie

Tas taču tas žīdu kantoris, kas iepērk izstrādājumus pa lēto un pārdod ar vājprāta uzcenojumu un buktētus ledusskapjus, manekenus, preču stendus/plauktus un citu figņu glabā ēkā, kur jumts reāli ir caurs, tā vismaz tas bija pirms pieciem gadiem. :))

Karoče, NĒ. Par 400...500...600 eiro uz rokas var klientiem gatavot pasūtījumus internetveikalos kur pat vispār nav tiešā komunikācija ar klientu un darba laiks 8-17 , 9 - 18 (pēc manas pieredzes).

Ja gribās ar klientiem, tad vērts pētīt uzņēmumus, kur maza darbinieku rotācija, TAS IR ĻOTI SVARĪGI,attiecīgi uzņēmumi, kas reti publicē sludinājumus, tas ir tāds kā key point principā. Elkors bieži publicē sludinājumus, tas nozīmē, ka ir tā lielā rotācija, jo darbiniekiem tur vnk nepatīk.

Vispār ja ir vēlme strādāt tirdzniecībā un ar klientiem, kekhem, obligāti vērts pētot sludinājumus iedziļināties, KĀDI cilvēki vispār patērē uzņēmuma preci. Kaut vai iztēloties, pirms vispār sūtīt kaut kur pieteikumus. Tāpēc es piemēram, vairākus gadus strādāju grāmatnīcā, jo grāmatas 80% pērk ij pieklājīgi, ij forši un reāli ieinteresēti cilvēki, ij paši rakstnieki un vēl visādi radošie. Vatņiki un galīgi nodzērušies grāmatnīcā neko nepirka, divi skrandaiņi gan mēdza iepirkties, labi klienti bija...no kuriem viens bija mākslinieks, pirka akrila krāsas, kura darbus tagad Antonijā izsola, jo nesen nomira ... par otru neko neteikšu, jo viņa joprojām dzīva. :)

Vai mūsdienās klientu apkalpošanā ir iespējams saņemt arī normālu algu? <<< Jā, tas ir iespējams, lūko lombardus, alkohola veikalus, degvielas uzpildes stacijas, automašīnu rezerves daļas, uhh te gari var uzskaitīt... Ir vēl kaut kāds relatīvi padārga junkfood bulkubode Lage, kas piedāvā bulkubodēm netipiski lielu algu u.t.t. Principā daudz kas atkarīgs no tā, ko uzņēmuma bossiki dara ar apgrozījumu/peļņu, vai nu iegulda pašā uzņēmumā atpakaļ un attīstās līdz beidzot spējīgs darbiniekiem maksāt vairāk vai nu tādi, kas nīkuļo, jo ir tādi, kas čista uzņēmumā neko neiegulda, nekādās kampaņās pat, kas vairotu apgrozījumu un uzņēmumi stagnē visos iespējamos veidos.

P.S.
Man ir nekam nederīgs bakalaurs nozarē, kur parādās labi ja viena vakance divos vai trīs mēnešos un tajos pašos meklē ar lielu pieredzi jomā, kaut kā nepārdzīvoju, ka "pa tēmu" manā mūžā sanācis strādāt vien līgumdarbu uz 9 mēnešiem.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: