Apr. 30., 2019 | 11:28 pm
No:: santech

Bites klientu apkalpošana vs Elkor klienti. Pirmajā gadījumā - visa tauta. visos variantos - bomži līdz biezie ar pirkstiem gaisā. Vissss. Jebkurš no ielas. Otrajā gadījumā - Elkors pārsvarā ir biezo krievu iestāde. Nav ielas pabiru kontingents. Vismaz ne tik ļoti izteikts. Nopelnīt procentus Elkorā labāk var ar dārgām precēm. Nu un vairāk nepieciešamām. Elektronikas. Vislabāk laikam bija televizoru nodaļa. Jo zombijkastes vajag visiem. Nākamais varētu būt vešenes un ledusskapji. Tie tomēr ir pirmākas nepieciešamības preces par 3k euro vērtām fotokamerām. Tas tā - par tiem procentiem/piemaksām. nformācija gan ir mazliet vairāk kā 5 gadus veca, bet kaut kādas pamatvērtības vēl palikušas.
Pēc Taviem komentāriem spriežot - ne Elkors, ne Bite nebūs Tev īstā vieta, kur strādāt klientu apkalpošanas sfērā. Vismas ne profesionāli. Ja nesavāksies. Tad jau tiešām labāk vecrīgas restūžoss izlādēties uz britu tūristiem un par to saņemt čajus.
Darbs vīkendos Elkorā nozīmē maiņu darbu, nevis 9 to 5. Neticu, ka Bitē savādāk.
No vienas puses - psine ar cilvēkiem par 600+ eur nav daudz. No otras - par tādu naudz. No otras - pēc tam par tādu pašu naudu esmu darījis gan to, ko darīju pirms tam Elkorā - vnk gaidījis klientus un pļāpājis ar viņiem, pie viena kaut ko iepārdodot, gan uzturējis visu pārējo bodīti. Pirms tam Elkors likās psc. Nu atpakaļ negribētu tāpat, jo nafik tad aizgāju. Jā - visjobanākā bija priekšniecība. Just in case. Nu ja ieslēdz ambīcijas, tad tajā pat Elkorā var sisties uz augšu, moš pat par menedžeri tikt. Par ko viens kolēģis arī nebija sajūsmā, jo viņu iekšējā virtuve arī ir psc vnk.
Norvēģija - algas jau tur labas, bet arī veikalos cenas nav zemas, cik zināms. Bet pamēģināt vajag. Varbūt tur iespējas paveras,kas šeit Tev nepavīdēja. Latvija jau nekur nepazudīs. Ja Saskaņa nepārņems varu valstī.


un jebal šitās komūnas dizainu ar sīkajiem burtiem komentēšanas lauciņā

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: