kakjux

Apr. 29., 2019 | 12:06 pm
No:: kakjux

UK vispār tāds parasts GP neko diži vairāk par SSRI tev nedos. vispār pret trauksmēm tiešām labi palīdz daži antiepileptiķi, kurus ierij pie vajadzības, bet tos man UK nekad nebija izdevies izdiņģēt ne no viena ārsta. vispār, tur visi tagad pasisti uz anti-psihotiķiem priekš apmēram visa. bet tāds GP tos nevar uz savu galvu izrakstīt, jāiet pie speciālista. anti-psih vispār sevišķi neiesaku, also, tur paiet vismaz 2 nedēļas kā zombim, pirms vispār pierodi pie tās hujetas. un tas ir, ja sāk ar supermazo devu.

par SSRI man ir ļ neglaimojoši viedokļi, bet citiem palīdzot. bet tās ripas, kas vienam der, otram var būt ar pilnīgi savādāku efektu. tāpēc konkrētajiem nosaukumiem neredzu jēgu pievērst uzmanību. also, jā, SSRI sāks "darboties" pēc kādām divām nedēļām, normāli efekts pēc mēneša.

xanaxu UK vairs nedod, bet vispār arī tur tā uzmanīgi ar šitiem, jo pie ikdienas lietošanas nebūs vispār nekādas jēgas, tikai atkarība un miegs.

ja tiešām lielākā problēma ir tikai trauksme, iesaku pagūglēt un pielietot grounding techniques. pie pilna prāta tie izklausās pārāk vienkārši un stulbi. bet trauksmes brīdī tieši tas, ka tie ir vienkārši, palīdz savākties un izdarīt.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: