panacea

Klēpjdatora baterija

Apr. 3., 2019 | 01:43 pm
No:: panacea

Pirms gada manam samsunga laptopam tika nomainīta baterija. Oriģinālā samsunga maiņas baterija vairs nebija pieejama tāpēc serviss ieteica kaut kādu savu bateriju no sava piegādātāja. Piekritu, saudzīgi lietoju (BIOSā uzlikts, ka lādējas tikai līdz 80%, regulāras pilnīgas izlādes, dators daudz darbojās tikai uz baterijas). Bet tagad, gadu vēlāk, baterija uzpūtās tā, ka izsprāga tačpads. Ejot cauri vecajiem dokumentiem atklāju arī, ka tā servisa ieteiktā baterija bija attiecīgi sērijas modelim 'C', kamēr man ir modelis 'B'. Tagad skatoties jaunas baterijas, izskatās, ka baterijas modeļiem 'B' un modeļiem 'C' tirgo kā atsevišķas baterijas, modeļi nepārklājas.

Oriģinālais serviss saka, ka garantija ir cauri, viņi palīdzēt nevar, baterijas darbojas tikai 6 mēn - 1 gadu un visiem modeļiem der visas baterijas. Vai tā tiešām ir?

Piemēram, Google saka, ka baterijām vajadzētu turēt 2 - 4 gadus, bet var jau būt, ka šī ir vnk statistika nelaime un jācer, ka nākamā baterija iekļausies statistikas normā? Vai arī ir tomēr kāds veids, kā šadas problēmas neatkārtot?

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: