tiga

Nov. 20., 2018 | 10:17 pm
No:: tiga

palasot komentārus, šķiet, ka nekas īpaši mainījies nav. brīnos, ka gandrīz nav pieminēta pīpēšana, jo toreiz taču pīpēja 100reiz vairāk nekā tagad. :)
zinu, ka cilvēki vasarās brauca uz Saulkrastu estrādi ballēties, tur parasti piektdienās kaut kas spēlēja. brauca ar ātro dīzeļvilcienu, Limbažnieku. Tur bija mīksti krēsli un stundas vietā uz Saulkrastiem varēja aizbraukt 40 minūtēs. un pa ceļam iedzert, jo drīkstēja un vajadzēja.
ja par vecākiem un mājas ballēm, tad atceros, ka ballēs tika dziedāts (un dažreiz ciemos arī dejots), un vienmēr bija rosols, dziedāja paši, skanēja radio, vēlāk arī kasetes, tad parādījās CD. atceros, ka vecākajām māsīcām mati bija izbalināti ar ūdeņraža pārskābi. viņas klausījās queen, prāta vētru un 100. debiju no viltotām kasetēm. atceros arī, ka kaut kur figurēja arī ace of base un pola makartnija kasetes.
90to sākumā bērnu ballītēs mēs klausījāmies dzeguzīti un spēlējām popielu :) popielu rādīja arī pa TV, baigi patika tas raidījums.
pieļauju, ka 90to ballītes katram ir bijušas citādas, atkarībā no tā, vai bija krāsu televizors un vhs atskaņotājs ar klipu kasetēm, vai kasešu maģis vai nē, vai svinēja vecāka paaudze vai jauni cilvēki.
karaoke, cik atceros, parādījās 90to beigās, bet nevis mājas ballītēs, bet Frīdis braukāja apkārt pa bāriem pa visu Latviju.
ja gribi uzrīkot ballīti, noteikti atrodi kkur kasešu maģi ar gaismiņām :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: