Maijs. 29., 2018 | 08:32 pm
No:: lenorad
Es taisu tādus:
Gurķīšus sagriež 4 daļās, pievieno dilles, 3-4 lielas, saspiestas ķiplokdaivas, 8 ēdamkarotes galda etiķa, 4 ēdamkarotes sāls. Dažu stundu laikā jau ir savilkušies, pēc 24h garšo jau kā marinēti. Tas ir uz kādiem 2kg gruķīšu... nu tik cik draugs uz lauka salasa un atved vienā reizē :D
Gurķīšus sagriež 4 daļās, pievieno dilles, 3-4 lielas, saspiestas ķiplokdaivas, 8 ēdamkarotes galda etiķa, 4 ēdamkarotes sāls. Dažu stundu laikā jau ir savilkušies, pēc 24h garšo jau kā marinēti. Tas ir uz kādiem 2kg gruķīšu... nu tik cik draugs uz lauka salasa un atved vienā reizē :D