tante

Maijs. 28., 2018 | 10:49 pm
No:: tante

karstā ūdenī gurķus vispār neviens normāli nesāla ;))

ja sāla ūdenī, tad sāli izšķīdina siltā ūdenī, pieleik klāt visas, kuras vien spēj iedomāties, zaļbarības - dilles ar visiem kātiem+upeņu/ķiršu lapas+mārrutku lapas (var arī sakni), piparus (berztus vai veselus) un maisot to silto ūdeni ar visiem tiem kātiem un lapām iekšā atdzesē..
pēc tam lej traukā kur ir tie gurķi, samaisa, uzliek slogu un iet gulēt - tāpat agrāk par rītrītu tur nekas ēdams nebūs...

ar visu to ūdens vārīšanu (labāk to ūdeni vārītu atdzsēt), visa maisīšanu un atdzesēšanu, plus vēl gaidīšanu līdz kamēr tiek pie ēšanas, dēļ viena kilograma gurķu patiešām nav vērts ņemties :))

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: