ulvs

Jan. 25., 2018 | 06:12 pm
No:: ulvs

nu labi, bet vai drīkst vienkārši aiziet pie ne-mana-ģimenes ārsta un tad vienkārši pieteikties, ka gribu pie viņa un ka man pofig, vai viņš grib mani, vai ne, bet es apsolu, ka nenākšu pie viņa un nepisīšu viņam dzīvi? labi, pat bez tā solījuma - vienkārši pieteikties pie viņa, kā tu to izdarīji? kaut vai samelojot, ka nekad neesmu bijis pie savas ģiemens ārstes. un ka pēdējo reizi gāju pie kaut kāda ārsta, kas nebija mans ģim.ārsts faking bolderājā.

patiesībā mana ģim.ārste ir bolderājā, taču es skaidri atceros, ka es pateicu, ka vairs negribu būt viņas klients. un ka reizi biju 1. slimnīcas poliklīnikā un pieteicos tur (jau biju pie ģimenes ārstes tur vienreiz, kas toreiz skaitījās "mana jaunā", bet tas bija pirms 5 gadiem). man neviens tad neteica, ka man būs jābrauc pakaļ kkādiem saviem sūda dokumentiem. vienkārši es piezvanīju tai 1. slimnīcas polikl., un man teica, ka neesmu pie viņiem reģistrēts, bet gan bolderājā.

pilnīgs wtf, galvenais man to ģim.ārstu nahuj nevajag - negribu maksāt par analīzēm 40 eur. caur ģim.ārstu tās ir par velti vai vismaz par ļoti lētām naudām.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: