far_away

Sep. 16., 2017 | 09:36 am
No:: far_away

Par finansiālo novērtējumu, ja grūti izdomāt, cik gribi saņemt par konkrēto darbu, sāc no otras puses, apsēdies un sarakti, cik maksā rēķinos, cik par pārtiku, cik transportam, cik par medikamentiem/ārstiem u.t.t., cik tev vajag izklaidēm, cik dāvanām un dzimšanas dienām, cik apēd tavi kaķi, cik tu gribētu mēnesī atlikt un iekrāt, lai tu zini vismaz absolūto minimumu, kuru vajag, lai daudzmaz ērti dzīvotu un nebūtu pirms algas dienas pāris dienas jāsavelk josta. Pēc tam uzliec tai summai vismaz 10% pa virsu, jo noteikti ir riski. Vai arī aprēķini, cik saņem stundā un vai liekas normāli, ka par stundu darba tu vari izdarīt to vai šito.

Vienmēr vari pateikt, ka 500 minēji kā pārbaudes laika summu (totālo minimumu) un pēc tam gribi tik un tik kā minimumu. Cik ir tik un tik, man grūti pateikt, manā nozarē pavisam citi cipari apgrozās un cilvēkus, kas sevi pārāk zemu novērtē vai nezina nozares aptuvenās algas, nemaz neņems darbā. :)

Vienīgais, kas man nepatīk, tas 1%, tas ir statiski 650 eiro vai var mainīties? Skaties, lai nesanāk tā, ka paziņo, ka šomēnes apgrozījums divreiz mazāks, tāpēc alga daudz mazāka.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: