mare_team

radošās darbnīcas bērniem

Aug. 6., 2017 | 12:18 pm
No:: mare_team

sveiciens daudz dzīvē pieredzējusī ciba, varbūt kāds var palīdzēt man atrisināt šo.

esmu vairākus gadus dažādās iestādēs vadījusi bērniem radošās darbnīcas un nupat ir nobriedusi vēlme un drosme to
darīt neatkarīgi. rodas jautājums par pareizu papīru sakārtošanu un grādiem. man nav mākslas akadēmijas un pedagoģijas pilnu grādu un uzrādāmu papīru, lai arī reāli esmu apguvusi pamatus gan vienā, gan otrā,man ir arī sava pārdomāta programma, un novērotāji/vecāki ir daudz teikuši, ka man Sanāk tā lieta.
nodarbību saturs ir radoša mākslas materiālu izmantošana nevis vizuālās mākslas mācīšana.klīst runas, ka esot jābūt kaut kādam papīram par pedagoģisko izglītību, lai vispār ko tādu drīkstētu darīt, tā arī nesapratu, kurš to pārbauda. varbūt to var nosaukt kaut kā savādāk-interešu izglītība, izklaidēšana pasākumu ietvaros u.c. un tad man nekādus papīrus nevajag?

otra lieta, kā to noformulēt labāk, ja vēlos draudzīgi sadzīvot ar VID? kā pašnodarbinātais? ļai būtu pēc iespējas mazāka noņemšanās ar papīriem, jo cipariņi galīgi nav mana tēma, kā arī mazāks risks, ka no nopelnītā man nekas pāri nepaliks?

jautājums vecākiem-vai 10 eiro, kuros ietilpst materiāli, tiešām forši materiāli, ar kuriem parasti neskopojos, jums izklausās ok? (apm stundu garai nodarbībai).

un varbūt te ir kāds/kāda, kuros rosās līdzīgas domas, ir arī variants, ka varētu kādas telpas īrēt kopā.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: