panacea

Dec. 4., 2016 | 03:50 pm
No:: panacea

nu jā, 8 mg tātad ir 2x vairāk nekā 4 mg kas jau tā ir diezgan daudz. joprojām no tā nemirst (no benzīšiem ir ļoti grūti nomirt, kā jau minēju), bet nepatīkami tāpat -- kā redzi.

par a-depresantiem. man vieglāk būtu arī pateikt konkrētāk, ja es zinātu, kas ir dopēšana, t.i. cik daudz tu lieto -- cik mg tabletēs ir tavas zāles un cik tabletes dienā un vienā reizē un ar kādiem intervāliem dzer.

that said, pirms tu dabūtu tik lielu uzmundrinošu efektu no zoloft, tu no sākuma dabūtu serotonīnerģisko sindromu, kas gan tevi ātrāk nogādātu slimnīcā nekā klonīša pārdozēšana.

wellbutrīns -- hmm, pēc idejas šamais arī varētu strādāt lai paceltu no miegiem. bet iesākumā mož pasaki kādas devas taisies lietot, lai nesanāk arī šitais par daudz.

par kloni -- es teiktu ka 0.5 mg ir kā nomierinošais līdzeklis, ok 1 - 1.5 mg varētu miegam. bet vispār ja es būtu ārsts, tad miegam izrakstītu zopiklonu un ja tev ir miega problēmas tad tieši to arī prasītu ārstam. pēc kloņa vienmēr būs nedaudz robotīga sajūta, pēc zopiklona nē.

bet nu jā, nezinu kāda ir ārsta pieņemtā prakse, bet izskatās mazliet jocīgi izrakstīt 1/4 tabletes iekš 2 mg tabletes. parasti klonis ir pieejams dažādos iepakojumos un spēju iedomāties ka nevienam vien liekas, ka kas tad ir 1/4 tabletes un kāpēc nepaņemt 4 (kā dzerot ibumetīnu).

ceru, ka drīz jutīsies labāk!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: