Mar. 28th, 2024 @ 12:04 am (no subject)
About this Entry
[info]mapats:
From:[info]3koma14vs007
Date: March 28th, 2024 - 03:22 pm
(Permanent Link)
Analoģija.

Es jau kopš bērnības esmu dzīvojis mūzikā, mācījies (arī mūzikas teoriju) spēlējis utt. un visu līdzšinējo mūžu klausījies dažāda veida mūziku.
Un tas, ka es tos mūzikas piedāvājumus, kurus Tu šeit cibā esi izlicis kā savus iecienītākos, un kuri man nekad nav šķituši nedz talantīgi, nedz kaut vai interesanti, nekad neesmu uzskatījis, ka esmu tiesīgs bļaut Tev ģīmī - kādus sūdus tu te mums liec klausīties - vācies prom ar saviem muzikālajiem mēsliem un nepiesārņo ar savām muzikālajām kroplībām cibu.

Tad kādas Tev (uzsvēršu - topošajam juristam) tiesības šeit kādu nekaunīgi lamāt par to, ka cilvēks savā cibā raksta par to, kas viņam svarīgi un kas viņam sāp.

Cik esmu novērojis, Tevi interesē galvenokārt divas lietas - pišanās un savas muzikālās gaumes demonstrācija.

Tev ir izcila iespēja nelasīt to cibiņu tekstus, kuri Tev nepatīk, bet Tev nav nekādas tiesības norādīt, ko kuram šeit rakstīt vai nerakstīt.
Un tik rupjā veidā, kā Tu to dari - pilnīgs nonsenss, it īpaši, ja ņem vērā, ka tā uzvedas cilvēks, kurš taisās būt jurists. Dievs, pasargi mūs no tādiem juristiem kā Tu.
From:(Anonymous)
Date: March 28th, 2024 - 05:33 pm
(Permanent Link)
Visiem redzams, ka viņš ir psihopāts. Prognozēju, nākamais šī topošā jurista karjeras pakāpiens būs nošaut kādu balamuti Cinamon Alfā.