Sep. 18th, 2014 @ 02:40 pm (no subject)
[info]nenormaaliigaa:

Jā, cilvēki ir zīdaiņi, ierāpušies sūdu čupā, neredz ne gala, ne malas, brēc, spārdās, vaino viens otru un ignorē Tēva sniegto plaukstu. Tēvs viņus ceļ ārā, bet viņi brēc, spārdās un krīt atpakaļ iekšā. Stulbie cilvēki. Lepnie un iedomīgie cilvēki. Kaut jūs saprastu, ka tā sūdu čupa jums par lielu un smagu, lai tiktu ārā saviem spēkiem!

[info]likvidet:

es saprotu ka jums patīk visādi mēsli un jūs gribētu lai man tas piemistu tas patika pret mēsliem. man no visiem mēsliem labāk patīk aizaudzis un varbūt saulains lauku ceļš ko patiesībā pie mēsliem nevēlos pieskaitīt kā arī dēls jaunākais kuram nav nekas mēslīgs, kamēr var es priecājos ka viņš vēl nav lasījis nevienu jaunā intelektuāļa rakstu vai pabijis kādā ērģeļnieku vai akordeonistu vai citu izmācīto barā kā arī lauķu korpusā, kas prezentē pārliecību un nozīmīgumu. un vēl, lai slavēti un glaimoti ir tie, kurus es nekad nesatikšu, man no tā visa paliek labāk, bet arī skauž un grūti, turklāt skaudību es neatzīstu tāpēc tomēr pie sevis nepieskaitu. man šeit interesētu tikai daži papildus cilvēki kas aizpildītu tukšumu tādā veidā veicinot arī manu mīlestību pret mēsliem.
About this Entry
[info]nulle:
[User Picture Icon]
From:[info]andris_k
Date: September 19th, 2014 - 02:38 pm
(Permanent Link)
[info]po
Šie nelaimīgie zīdaiņi, kuri tā arī nav sasnieguši cilvēka attīstības pakāpi, izkopj cilvēkam līdzīgu veidolu, kurš ļauj uzturēt ilūziju - gan sev, gan citiem -, ka īpatnis ir nevis bezvērtīgs klons, kura dzīvības procesi nepaceļas pāri šūnu kopēšanās līmenim, bet gan būtne ar apziņu, kuras daba tādam pazīstama vien no nostāstiem vai gļēvumā atmestiem sapņiem kādreiz ņemt dalību apzinātā rīcībā.