muzons - No Rapidshare -> Failiem.lv [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

No Rapidshare -> Failiem.lv [Dec. 3rd, 2009|01:29 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[sick_among_pure]
linkpost comment

Comments:
From:[info]sick_among_pure
Date:December 8th, 2009 - 09:12 pm
(Link)
Nekas, tagad zināsi. Pirmo reizi piedodu.

Ar cieņu, Sick

PS. Bet ja nopietni, nekur noteikumos nav rakstīts, ka tas, ka citi ir pārāk slinki, lai postētu savu iecienītu (vai tieši savu) mūziku, cilvēkam, kas to grib darīt, ir jāsēž rokas klēpī salikušam, jo, "ak vai, nedrīkst taču būt, ka starp manu iepriekšējo postu un manu jauno postu nav neviena posta! Ko lai tagad dara?" Un ja gadu neviens pēc manis nepostēs, ko, tu idiot, jā ar tevi runāju, man jāpārstāj postēt vispār. Labi, kā jau teicu, pēdējo reizi piedodu, bet profilaksei aizei stūrī nokaunies pie skauģiem, nespējniekiem un vispār retardētām (atpalikušām) personām.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:December 8th, 2009 - 09:35 pm
(Link)
mēs tevi mīlam un pielūdzam.
From:[info]sick_among_pure
Date:December 9th, 2009 - 05:42 am
(Link)
Patiesibā es to zinu. Nu nav jau tik ļauni ar jums. Savadāk kādam būtu jabūt debīliķim (es to domaju par tiem, kas man raksta te tadus divainus komentus), lai dirstu virsu cilvēkam, kurš vienkarsi pilda šajā kopienā paredzētās funkcijas.

Ja nav skaidrs - lūk piemērs ar mani pašu... mani neinterese 99% no šajā kopienā publicetās mūzikas, bet no 2/3 vienkarši rauj caureja (oi, par vemšanu pat nerunašu), tomer es NEREIZI NEVIENAM neesmu uzrakstījis: "ko tu tāds un šitads, ko tu iedomājies, ko tu te liec savus mēslus, man slikti no tā, nevienu tas neinteresē, tas ir galigs mēsls un vispār, kas tev atļāvis te atrasties, ja neliec mūziku kada man patīk". Ja mani tas neinteresē, es vienkārši parbraucu uz nakamo postu šajā kopienā vai uz kaut ko citu frendlistē, un par to negruzījos....

(sobrid runašu par savu otro blogu un postiem, jo pie konkreti sick_among_pure postiem es vispār nesaprotu kads ar trieku sistais varētu piepisties, jo nav viena grupa, ir dazādi ieraksti, no dazadiem metāla un roka stiliem, dazadiem laikmetiem utt, tadeļ.... es nezinu, uz šo jautājumu būtu jaatbild debīliķiem pašiem).

Bet mana gadijumā (mans COIL blogs) cilvēki uzskata pilnigi par pienākumu iedirst dveselē, kas norada uz to, ka jums visiem vienkārši skauž, REĀLI SKAUŽ, ka man ir tik retu lietu kolekcija (turklat vienīgajam Latvijā, ja ne visā Baltijā (pilnīgi nopietni), un tā nav plātišanās, tā ir patiesība (pierādi pretējo (par to kolekciju) un es tavā priekšā apēdišu un norīšu stikla alus kausu)) un ka es par to nekaunos, pat ja neviens par to nekā nezina un drošii to izlieku... informācijā paskaidrojot (ne tiešā tekstā), ka lūk šie vīri ir visas musdienu mūzikas (gan underground, gan pop) pamatā, ka ar viņiem kopā spelejis tāds maestro kā Raimonds Pauls (labi, jokoju, protams, ka ne tas vecais stulbais perdelis), bet Karlhaincs Štokhauzens, un tā ir viena no vispār pasaules inteliģences līmeni visu laiku atzītākajām grupām. Turklāt man ir retas lietas (pat tik retas, kā viena no tikai 4 existejošām kopijam pasaulē (un tadu retumu ir vismaz 5, ja kaut ko neesmu piemirsis)).
Es vēlos dalīties ar augstākas klases muziku (kurš tā neuzskata, lai ignorē postu, kas var but vieglāks) ar cilvēkiem, kas to nedabūs oriģinālā nekad un file sharingā/torrentos, ja nu tikai man pateicoties, jo es ļauju sevi atrast jebkuram no visas pasaules un ielādēt. Bez tā, es veicu eksperimentu (man viens teica - kādas muļķības - visu to var atrast, ja māk meklēt). Es māku meklēt ļoti labi, jo pirms darba dab;ūšanas un kolekcijas savākšanas es visu savu kolekciju šādi arī vācu meklēdams un vienmēr atradu to ko citi nevarēja.... un mēnesi es meklēju un 1/3 no manis piedāvātajiem tagad vai nākotnē ierakstiem... nepiedāvā neviens ne torrents un nekas cits, pat par maksu nē! Un es vienkarši gribēju dalīties ar cilvēkiem, kuri citadi to nekad nedabūtu..,.
From:[info]sick_among_pure
Date:December 9th, 2009 - 05:50 am
(Link)
Ja kāds var teikt: "Tu, maita, gribeji palielīties!", viņš to var darīt, bet tad kop darīt ar šiem diviem pretargumentiem: 1) Kāda jēga lielīties ar to, ko dauņi latvieši, jā un tieši latvieši (krievu valodā runājošie šajā jomā ir daudz atvērtāki, izglītotāki un zinošāki ... DAUDZ IZGLITOTAKI), nav spējigi novērtēt un līdz ar to nekāda lielīšanas nesanāk, 2) Jau pec pirmajām atsauksmēm sapratu to, kas tagad arī notiek - paldies man pasaka 5% no tiem, kas raksta (neesmu skaitijis precizi bet 5% ir tas pozitivākais... patiesībā varbut tikai 1%). Līdz ar to, tas ko es tagad daru (sēdēdams naktīs, jo dienā man ir daudz citu darbu), es nedaru, lai kaut kā lielītos vai plaātītos, jo tad jau par katru varētu domāt, ka vins lielās, jo droši vien daudziem "muzona" lietotājiem ir ieraksti (ja tie ir oriģināli nevis novilkti), kas ir liels retums Latvijā, citādi neliktu. Es lieku, jo tā ir mana dvēseles mūzika, tā ir inteliģento cilvēku mūzika (un tas nekādi nesaistās ar manam divam augstākajām izglitibām, gan nepabeigtām, bet abām tikai pedejais kurss palicis, lai gan domāju pabeigt tikai vienu), UN ES VĒLOS DALĪTIES. Un ka te pa radio un TV katru dienu kladzina šis ir tas laiks, kad tieši tas jādara, bet es domaju, ka tas ir viens no labakajiem tikumiem vispar un jebkad.... uzdirst ziemassvētkiem ... katra diena kad dalies ir laba, nevis teātris kas sarīkpts šajos pseidobaznīcas svētkos!!!! Līdz ar to nesaprotu tad kur ir tā problēma???? Ak, jā, aizmirsu... jums daudziem vienkarši skauž (kā teica mana valsts apmaksatā psiholoģe Tvaika ielā 4, pirms es viņu uzteicu, jo viņa bija nekompetentāka par mani, lai gan psoholoģija nekad nav bijusi mana tiešā specialitāte, tikai blakus esmu mācijies pie tādiem korifejiem kā Imanta Plotnieka, utt), vai nepatīk kaut kas cits. Nu tad šoreiz atļaušos būt rupjš, lai uzliktu tadu treknu punktu uz šī visa... ejiet iesparaužiet savu stulbo neatīstīto galvu (līdz ar to arī neatīostītās smadzenes), savu skaudību, neapmierinātību, nepatiku un visu to kas jums manī vai muzikā nepatīk paši savā DIRSĀ (vai PEŽĀ... kĀ kuram ērtak:))))).
Es nezinu, vai paliks labāk, neesmu nekad to darījis un netaisos, bet tas ir pēdējais, ko vēlos teikt. Esmu runajis: "Hau!":)))) (Turpmak komenti vienmēr visur tiks atļauti un gaidīti, jo es nebaidos (jabaidās būtu to rakstītājiem), tomer pieļauju, ka turpmāk tā kā šoreiz zem sava goda vairs nenolaidīšos un tādēļ uz tiem (uz ne vieniem, pat pozitīviem, vairs neatbildēšu. Bet jūs rakstiet, rakstiet! Varbūt, ka no kada sanak "1 lata romana rakstnieks", jūs lētās padauzas.:))))