muzons - Coil / TNB / Vortex Campaign - "Melancholy Mad Tenant" CLEAR LP '09 w/handmade covers lim. 45 copies [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Coil / TNB / Vortex Campaign - "Melancholy Mad Tenant" CLEAR LP '09 w/handmade covers lim. 45 copies [Nov. 1st, 2009|03:06 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
muzons
[cloud_zero]
[Tags|, , , , , ]
[mood |jo vairāk jo labāk, būtu tik $]
[music |Cabaret Voltaire - "Sensoria (12'' Mix)"]

mp3 320 kbps

Gribēju kā labāk sanāca kā ienmēr, vai kā to saka.

Jau kādu laiku uz ietas stābv Coil otraā oficiālā albuma "Horse Rotorvator" CD un kasešu versijas (plates jau ieliku), bet tā kā tika pārizdota plate (un man atsūtīta), kas ir Coil un vēl pāris grupu sadarbības projekts 1984.gadā un kuru biju jau licis, tomēr šoreiz inil bija citā krāsā, turklāt plate atšķirībā no iepriekšējām bija nespēlēta, es nolēmu "iespraukties" un ielikt to starp "Horse Rotorvator" versijām. Tai pat laikā saņēmu ziņu no Džona no Important Records, ka tiks izdota īpaša versija - tikai 45 kopijas pasaulē - ar šo pašu inilu, bet atšķirīgu noformējumu, kas iss būs roku darbs, nevis fabrikā štancēts.
Kādu laiku es to gaidīju, bet tas aizdomīgi ilgi kavējās, tādēļ nenocietos un lai ietu uz priekšu un nebremzētu (es sākotnēji biju domājis šo plati likt vienā "postā" ar iepriekšējo) pirms nedēļas izšķīros tomēr ielikt vienu (to iepriekšējo).

Un protams pēc pārius dienām atnāca tā otra (jeb patiesībā ceturtā), ko gaidīju. Neiešu ceturto reizi aprakstīt kas un kā. Visa informācija atrodama iepriekšējos postos. Mūzika tā pati, bet teikšu godīgi šī plate manai ausij nskanēja vislabāk no isām četrām identiskām (atšķiras tikai pēc krāsas).

Tātad info ir šeit:

http://klab.lv/users/cloud_zero/50725.html
http://klab.lv/users/cloud_zero/51187.html
http://klab.lv/users/cloud_zero/57172.html

Bet Mūzika šeit:

Photobucket Photobucket

UPD. Ja fotogrāfijā nav saskatāms tad šī ir kopija Nr. 42 no 45 pasaulē pieejamajām.
linkpost comment

Comments:
From:[info]martin_ssh
Date:November 1st, 2009 - 10:43 am
(Link)
lūdzu, liec savus palagus aiz lj-cut. citādi es (un domāju, ka ne vienīgais) varētu ierosināt nobalsot par tevis izbanošanu no šīs komūnas.
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:November 1st, 2009 - 11:29 am
(Link)
būtu nenormāli aizraujoši, ar ko beigtos klaudzero izbanošana no komūnas, faktiski, event of the year mūsu sociālajā tīklā :)
From:[info]cloud_zero
Date:November 1st, 2009 - 07:22 pm
(Link)
Jā tas būtu jautri, jo nekas man netraucētu likt to pašu no kāda cita sava žurnāla, turklāt, ko tas redīsss šujās par palagiem, lai ieiet manā žurnālā, kur posti ir 5x garāki - tie ir palagi, piekrītu, tomēr neviens nesūdzas. Es te cilvēkus saudzēju un vienmēr ievērojami samazinu, ja tas iespējams. Bet pateicības vietā saņemu lūk ko.:))) tas iepriekšējais čalis laikam tipisks letiņu id++ts.:))
From:[info]martin_ssh
Date:November 1st, 2009 - 10:04 pm
(Link)
From:[info]sick_among_pure
Date:November 6th, 2009 - 04:59 pm
(Link)
Tev ko slimms paradums beigt vai vemt uz platēm?:)
From:[info]cloud_zero
Date:November 1st, 2009 - 07:17 pm
(Link)
Nē.