muzons - Inspirational [entries|archive|friends|userinfo]
muzons

[ website | TAGI ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Inspirational [Jul. 28th, 2004|02:04 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

muzons

[x_f]

Badmarsh & Shri – «Day By Day (feat. Kathryn Williams)»
Badmarsh & Shri – «The Last Mile»

IndieÅ¡u trip-hops. Badmarsh & Shri ir indieÅ¡i, kas dzÄ«vo ApvienotajÄ KaralistÄ“, taÄu ir nÄkuÅ¡i no Indijas. Viņi ir iespaidojuÅ¡ies no Massive Attack un Portishead, taÄu tikai iespaidojuÅ¡ies, nemÄ“Ä£ina tos atdarinÄt. Abas Å¡Ä«s dziesmas ir no 2000. gada albuma Signs, un tajÄ var dzirdÄ“t vairÄkus mÅ«zikas stilus – drum and bass, hip-hop, trip-hop, nedaudz techno un jazz, lai gan uz Å¡Ä«m dziesmÄm tas tik ļoti neattiecas. TÄs velk uz trip-hop un ir drÅ«mas. :)

Kathryn Williams, kas noguruÅ¡Ä balsÄ« dzied Day By Day, ir tautasdziesmu dziedÄtÄja (folksinger). TÄ vis nepateiksi. :) Flautu spÄ“lÄ“ Shri.
The Last Mile bija pirmÄ dziesma, kas man, pirmo reizi noklausoties visu albumu, iepatikÄs vislabÄk. PÄrÄ“jÄs pÄ“c tam. MjÄ, Å¡Ä« ir vÄ“l drÅ«mÄka. :)

Shri spÄ“lÄ“ mÅ«zikas instrumentus jau kopÅ¡ divu gadu vecuma un Å¡ajÄ albumÄ viņa "skaņas" pÄrsvarÄ ir flauta un bass. TaÄu vispÄr viņš prot spÄ“lÄ“t ļoti daudzus instrumentus un Å¡ajÄ albumÄ viņš pavisam kopÄ izmanto 10 (no tablas un basa lÄ«dz taustiņiem un flautai).
Badmarsh (kas hindu valodÄ nozÄ«mÄ“ "blÄ“dis" vai "melnÄ avs") lielÄkoties nodarbojas ar DJ-iskÄm lietÄm (piem., programmÄ“Å¡anu).
LielÄkajÄ daÄ¼Ä visu albuma gabalu ir dzirdamas stÄ«gas. TÄs ir Strings of Bombay (Bombay String Orchestra). Mm.. Ģībstu, ja elektroniskÄ mÅ«zika un stÄ«gas ir kopÄ. :)

linkpost comment

Comments:
From:[info]affair
Date:July 28th, 2004 - 03:05 pm
(Link)
vairÄk kÄ patÄ«kami!
From:[info]crack
Date:July 28th, 2004 - 05:43 pm
(Link)
man pats signs visvairaaki patiik. varu raut cauru dien liidz. life is one big rooad road with a loads of signs.. i say lord, lemme have joy neva lemme have no sooroo ;)
From:[info]13
Date:July 28th, 2004 - 10:16 pm
(Link)
Signs ... ;)
[User Picture]
From:[info]antropologist
Date:July 29th, 2004 - 07:54 am
(Link)
kau kas dveeselei... paceljamies virs maakonjiem, aizlidojam no dzelziem un pilseetas..
[User Picture]
From:[info]x_f
Date:July 30th, 2004 - 04:08 pm
(Link)
man arÄ« tas patÄ«k. lasÄ«ju, ka Å¡ie remiksÄ“juÅ¡i kÄdu senu regeja gabalu. tas ir oriÄ£inÄlais Signs. vispÄr viss patÄ«k. vienalga, vai mierÄ«gie gabali (mountain path) vai elektroniskie (bang, ..)
bet nu baigie, ne? :) mjÄ, un cik ta' daudzi zina patieÅ¡Äm labu MÅ«ziku? žēl. tapÄ“ jau es to daru. :)
From:[info]crack
Date:July 30th, 2004 - 04:30 pm
(Link)
labi dari!

:)
[User Picture]
From:[info]kruts
Date:July 30th, 2004 - 12:14 pm
(Link)
patieÅ¡Äm izcils. bet to Kathryn Williams Å¡Ä·iet, ka esmu dzirdÄ“jis EBTG izlasÄ“ Back to mine, tieÅ¡i kurÄ dziesmÄ gan neatceros (paÅ¡laik nav pa rokai). NU baigi tÄ balss pievelk (piedur, khe:p). Izcils
From:[info]anzzzzz
Date:July 30th, 2004 - 06:06 pm
(Link)
khmm..jauki jauki ;)