Pasaka par Cibu un tās Pilsoņiem
Belomora problēma 2.daļa 
22.-Feb-2006 11:56 am


[info]tvarj painformēja Cibas pilsoņus, ka reiz bija redzējusi [info]affair īpaši uz alus liešanu trenēto pērtiķīti [info]munky aizstiepjam no noliktavas uz savu midzeni veselu bloku ar Belomor. Jāpiebilst, ka [info]munky arī bija smēķētājs un šo netikumu piekopa vēl ilgi pirms bija nonācis [info]affair īpašumā, tā ka šo grēku [info]affair pierakstīt nevarēja.

Nu visi metas meklēt [info]munky un atrada to [info]affair krogā zem letes (galīgā ķēmā esošu), kur slēptuvē tika atrastas daudzas Belomora paciņas, bet tās visas bija jau izpīpētas.

Par sodu [info]munky vajadzēja sagadāt vismaz 1 paciņu belomora, kamēr [info]makmerfijs (kurš pa to laiku turpinaja žūpot ar [info]sadams un nacistiem) no lomkām vēl nebija atstiepis kājas. Nabaga
[info]munky skraidīja pa visu pilsētu,pa visiem kanalizācijas tīkliem, cerībā ,ka pašam santehniķim būs kaut kur kāda paciņa izkritusi. Viņam nejausi izdevās kādā kanalizācija šahtā atrast veselu bloku un vareja laimīgs lēkšot atpakaļ uz krogu, kur viņam lika skriet uz baznīcas pagrabu un nodot to santehniķim, kamēr tas nav vēl atstiepis kājas.

Bet, ka zinot to, kādos tempos [info]makmerfijs pīpē, bija skaidrs, ka ar bloku pietiks labi ja vienai dienai, tādēļ meklējumi bija jāturpina.

Nogādājis [info]makmerfijs Belomora bloku, [info]munky bizoja atpakaļ uz kanalizācijas šahtām un turpinaja meklējumus. Viņa meklējumi bija ilgi,līdz viņš pēkšņi pamanīja kādu mazu gaišu sķirbu starp ķieģeļiem. Kā jau ziņkārīgam pērtiķēnam nākas, viņš ar savu mazo ķepiņu sāka rušināt caurumu lielāku, līdz tur varēja iebāzt arī galvu un aplūret,kas tur īsti ir. Viņš iebāza galvu un atklāja, ka tas ir liels kabūzis, kur bij pilns ar Belomor kastēm. Tur viņs ieraudzīja 2 stāvus, kas papirosu kastes krāva āra no furgona. Tie bija divi ļaundari - [info]prox un [info]elfz, kuri bija nospēruši visus [info]affair Belomora krājumus un vēl paspējuši nolaupīt furgonu, kas pieveda krogam alko,cigarešu un paikas rezerves.
Comments 
22.-Feb-2006 01:29 pm
par sodu ,veiklajam [info]munky vajadēja sagadāt gandrīz mirstošajam [info]makmerfijsam vismaz 1 paciņu belomora.
nu nabaga [info]munky skraidīja pa visu pilsētu,pa visiem kanalizācijas tīkliem,cerība ,ka pašam santehnikim kkur iz izkritušas visma pāris cigaretes.tā skridot,viņš nejauši atrada veselu bloku belomora. un nu priecīgi lēkšoja atpakaļ uz krogu.
jautāts par to,kur viņs viņas ir atradis, [info]munky spēja atbildēt tikai to,ka kkur kanalizācijas labirintos.
22.-Feb-2006 01:38 pm
paredigjeeju un papildinaaju.
22.-Feb-2006 02:19 pm

munky bizoja atpakaļ uz kanalizacijas shtam.ilgi mekleja,līdz ieraudzīja kadu mzu gaišu sķirbu starp ķieģeļiem.ka jau ziņkarīgam pērtiķēnam nakas,viņs ar savu mazo ķepiņu saka rušinat caurumu lielāku, līdz tur varēja iebazt arī galvu un aplūret,kas tur īsti ir.
viņs iebāza galvu liela kabūzī,kur bij pilns ar belomor kastēm.un tur viņs ieraudzīja 2 stāvus,kas papirosu kastes krāva āra no furgona.[info]prox un [info]elfz bij nospēruši visus [info]affair krājumus un vel paspejusi nolaupīt furgonu,kas pieveda krogam alko,cigarešu un paikas krājumus.
22.-Feb-2006 03:40 pm
Done
This page was loaded Maijs 4. 2024, 8:28 pm GMT.