[icon] Mājsaimnieču klubiņš -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:22:52
Virtuvē pēkšņi atradu Bišu Maizi. Derīguma termiņš it kā notecējis, bet negribas mest ārā. (Starp citu, papildus jautājums, medum tiešām visai ātri var izbeigties derīguma termiņš? Es ļoti samulsu, kad ko tādu ieraudzīju uz burkas! Man likās, ka medus ir pilnīgi beztermiņa labums.)
Tad nu es domāju, ko ar to Bišu Maizi tādu labu varētu iesākt? Kamēr bija laba, dikti veselīgi skaitījās pašam pa karotei grauzt, bet nelikās pārāk forši. Mest vannā? Kausēt svecēs? Atdot badīgajiem ziemas putniem?
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]minchux
Link:(Link)
Time:23:37
es nesen kaut kur, šķiet Izdzīvošanas rokasgrāmatā lasīju, ka medus un vēlkautkas(bet kas?) ir beztermiņa produkti.. jo kas gan tur var sabojāties? medus sacukurojas un viss, vairāk sacukuroties tas nevar (tb paliek ciets un viss :)) ) moš kādam ir cits izskaidrojums.
(Reply to this)


[info]chimera
Link:(Link)
Time:16:29
kad man vēl garšoja medus [tagad esmu atēdusies kaut kā], ēdu ar visu beiktu termiņu. bija sacukurojies, bet visi palika dzīvi :)
(Reply to this) (Thread)


[info]chimera
Subject:hihihi
Link:(Link)
Time:16:30
Хранившийся у нас в банке мед засахарился. И муж говорит, что он испортился, его нельзя уже употреблять в пищу. Неужели, правда, эту банку меда нужно выбрасывать?Тамара Кромишкина, Санкт-Петербург.

Отвечает пасечник Иван БОРОВСКИЙ:

- В могилах египетских фараонов обнаружили мед, который, как выяснилось, не потерял своих ценных качеств и вполне пригоден к употреблению. Этот ценнейший продукт практически не портится, и поэтому срок его хранения не имеет ограничений. При кристаллизации (засахаривании) качество меда не меняется.
(Reply to this) (Parent)


[info]chimera
Link:(Link)
Time:16:31
citur gan raksta, ka, ja medus ir vecāks par diviem gadiem, labāk tomēr nelietot.
(Reply to this) (Parent)

[icon] Mājsaimnieču klubiņš -
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.