Mājsaimnieču klubiņš - marinētas renģes
|
| ||||||
700 g renģu pislitrs ūdens 8 ēdamkarotes 9% etiķa 2 lauru lapas 2 nelieli sīpoli 4 smaržīgie pipari 6 melnie pipari 3 ēdamkarotes cukura 1 tējkarote sāls Reņģes iztīra, nosusina, apcep. Miltos nevārta!! Visu pārējo liek katliņā, uzvāra, nedaudz atdzesē. Un tad pārlej reņģēm. Marinē diennakti. Ņammīgi, es tikai nodomāju, ka nākošreiz likšu mazliet mazāk cukura un mazliet vairāk sāls. | ||||||
comments: ir doma |
| ||||||
Vai ta vairs nav veikalos?? Man no seniem laikiem virtuvē stāv, bet es būšu ļoti izbrīnīta, jai aizojot uz RIMI, tur nebūs. Nav jau etiķa esence!! | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
Pārtikas veikalos meklē. No Stockmann līdz Mego visdažādāko avotu (nu tur - ābolu, vīnogu un kā tik vēl ne) un cenu. | ||||||
(Reply to this) (Parent) |
| ||||||
ok, atvainojos.. ideja bija piesieties drukas kljuudai, kas receptes otrajaa rindinjaa ;) | ||||||
(Reply to this) |
Mājsaimnieču klubiņš - marinētas renģes
|