lol - "lol" noteikumu ruļļa izveide

About "lol" noteikumu ruļļa izveide

Previous Entry "lol" noteikumu ruļļa izveide9. Jan 2007 @ 18:54 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]tominja_opiitis
Date: 10. Janvāris 2007 - 09:35
(Link)
Hm, vai LOL ir pārpostēt joku, kas kaut kur citur jau ir bijis LOL? Vai LOL ir aritmētiskais vidējais starp visu kopienas locekļu humora izpratni? Vai LOL ir tominja_opiitis? Vai LOL ir ironizēt par LOL? Kas ir LOL? Ko LOLam būtu jāpasaka pasaulei? Varbūt LOLs patiesībā neko necenšas pateikt? Kur ir stulbuma un kreativitātes robeža? Kas ir pietāte pret līdzšinējo sabiedrisko vienošanos pret LOLu, ja 50% saka, ka te vairs nav īsti, ko lasīt. Ja jau viss ir nelasāms, nesmejams, vai nav vienalga, ka klāt nāk vēl viens jampampiņš, kam ir tikpat nesmieklīgi joki. Vai runa ir tikai par uzdrīkstēšanos un spamu? Varbūt vajag ierobežot, cik vienas dienas laikā viens ļauds var ielikt pārlolīgos jokus lolā?

P.S. Varbūt mums pieaicināt komiķus, antropologus, filologus un citus intelektuāļus izdarīt slēdzienu par lola saturu? Citādi mani sāk mākt nelāgas aizdomas, ka, iespējams, ir savairojušies traki daudz to, kas māk izdarīt slēdzienu par debīlismu. Varbūt tie var pie viena aiziet un sākt studijas Stradiņos Psihiatrijas disciplīnā?

P.P.S. Mans joks par [info]laumina bija nevietā. Taču veids, kā [info]laumina izteicās arī nebija diez ko labāks.

P.P.P.S. Par inside jokiem - nu jokam ir tāda būtība, ka katrs no tiem ilgu laiku ir inside. Vienu un to pašu joku pēkšņi nesākt stāstīt puse valsts. Vai tiešām tādi joki jāatdod uz nošaušanu?
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba