lol - Komentāri

About Komentāri
"lol" noteikumu ruļļa izveide9. Janvāris 2007 - 18:54
Pateicoties saceltajam hajam, tika nolemts izveidot noteikumus "lol" komūnai, par kuriem, katram, kam tas rūp ieteicams pakomentēt šeit pat komentāros.
kamēr nekonkretizēsies turpmākā komūnas lol forma, lūdzu, "jokus" pēc šī anouncementa vairāk nelikt! (melnā saraksta draudi)!
Apkopojot komentārus, pagaidām lol noteikumi varētu izskatīties šādi:
1) brīvi var pievienoties, kas grib. gan kā vērotājs, gan kā postētājs
2) lielas bildes un tekstus (izmēru limiti tiks definēti) liekam aiz lj cut
3) erotiskas, piedauzīgas u.tml. bildes aiz lj cut ar warningu, ka saturs ir explicit
4) komūnas locekļus aizskarošus jokus, bildes, inside jokus nepostējam (priekš tam ir savi žurnāli)
5) patiesi sen redzētus jokus un bildes no interneta pirmsākumiem atstājam savā hdd (kasiski piemēri: dibens ar ūdens šalti un uzrakstu glābiet vaļus, bils geitss jaunībā uz rakstāmgalda u.tml.) galu galā paskaties http://www.ass.lv
6) bans par izcilu debīlisma piemēru ar atkārtošanās elementiem (piegdienāā, pirndienāā). Debīli joki ar atkārtošanās elementiem, kas daudziem šķiet smieklīgi welcomēti (preved! vai tie paši pirndienā, piegdienā, ja visi ģībtu komentāros)
7)mēģinājumi piekasīties noteikumiem, apejot tos un attiecīgi posti vai posti, kuros acīmredzami kāds izaicina komūnas moderatorus, atbildīgās personas - bans.
P.S. Šie nav noteikumi, šis ir kārtības ruļļa wikipēdiskais variants, kur kopēji tiek nolemts, ko manīt, ko atstāt. Komūna nepaliks tāda, kā ir tagad tas noteikti.
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Top of Page Powered by Sviesta Ciba