Kino - The Dreamers, *** [entries|archive|friends|userinfo]
Kino

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| Filmas.lv Forum Cinemas Kinogalerija Acmefilm Rakstīt! ]

The Dreamers, *** [1. Nov 2004|11:38]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

kino

[ns]
tulīt mani sitīs un gānīs, bet ko tur padarīsi...

varbūt vainīgs šoreiz bija great expectations sindroms, kas kādu brīdi nebija darbojies. ar to gribu teikt, ka šāku šo gabalu skatīties ar ļoti labām priekšnojautām. man likās, ka tas būs tiešam kas labs un grandiozs. tā rezultātā pēc kādas pusstundas es biju vīlies.

visu laiku bija sajūt, ka tulī tulī būs, jo bija visi priekšnoteikumi - kas var būt labāks atmosfēra radītājs kā Parīze, vizuāli labi derīgi un pieskaņoti aktieri, dekorācijas, pat stāsts. galu galā sanāca nevis filma, bet epizožu apvienojums. visas kā viens sākas ar to "nu tik būs" sajūt un beidzas... beidzas nekā. lielā mērā vainīgi manuprāt bija aktieri, jo kaut vai tajās "mīlestības" ainās - nu kur tur mīlestība? auksti kā zivis ibio. pa vidu tiek iemestas demostrācijas, bet nevis tā, lai papildinātu atmosfēru, bet lai salauzto to, kas radusies no iepriekšējā lūzuma brīža. tā nu sanāk gandrīz labi...

apēdiet mani.
Linkmans komentārs

Comments:
From:[info]piccolo
Date:1. Novembris 2004 - 11:42
(Link)
man patika.. nezinu vai uz visām piecām, bet 3-4 jau būs. man patika dzīves asociācijas ar filmām, kas gan man, gan arī, šķiet, tev ir diezgan aktuāli. :)

man patika teātris, man patika ka visu laiku tu nesaproti, kas notiek tāpat kā tas džeks, kas tajā visā piedalās, bet kaut kas tajā visā ir.. kaut kas pievelk. kaut kas liek neskriet prom.
[User Picture]
From:[info]ns
Date:1. Novembris 2004 - 11:52
(Link)
tur jau tā lieta, ka bija tās riktīgi daudzsološās lietas, kā asociācijas ar filmām un tml., bet ne līdz galam...
From:[info]outlawz
Date:1. Novembris 2004 - 14:50
(Link)
man nepatika. iipashi kaitina uzbaaziigais snobisms. vieniigaa laabaa epizode - kur tas dzheks noiet peec paartikas un saak rakaaties misenee.
[User Picture]
From:[info]ns
Date:1. Novembris 2004 - 17:29
(Link)
nu bija mazliet vairāk to labo epizožu, bet kopumā piekrītu. turklāt man liekas, ka snobisms bija apzināts, jo vajadzēja panākt apstākļus tai sarunai par to, ka Theo tikai runā par protestiem, bet pats sēž mājās un dzer dārgu vīnu...