erebush - Zinātniskā metode.

About Zinātniskā metode.

Previous Entry Zinātniskā metode.9. Apr 2014 @ 21:51 Next Entry
Kā zināms, viens no zinātniskās metodes stūrakmeņiem ir eksperimenta atkārtojamība. Ar atkārtojamību tad tagad arī nodarbojos. Man ir teorija, ka viens no mongoloīdu rases(zinu, zinu, šāda iedalījuma vairs nav, bet tieši tālab) izcelsmes cēloņiem varētu būt kādu plašāku tautas masu aizraušanās ar kalvadosu. Pirmās divas reizes, kad šo dzērienu lietoju, pamodos dzeltenīgs un ar acu spraugām žiletes biezumā. Tagad veicu trešo mēģinājumu. Ja arī tagad būs tas pats, teoriju uzskatīšu par pierādītu un kalvadosu no savas dzērienkartes izslēgšu mūžīgi mūžos, āmen. Vai õmen, kā tur bija pareizi jāsaka, mūždien putrojos.
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]str
Date: 10. Aprīlis 2014 - 09:30
(Link)
un kā?
From:[info]unpy
Date: 10. Aprīlis 2014 - 10:00
(Link)
Nav tik traki, lai arī tagad, retrospektīvā, neesmu cieši pārliecināts, ka kalvadoss tukšā dūšā ir labākais, ko varēja pasākt:))
[User Picture Icon]
From:[info]sirdna
Date: 10. Aprīlis 2014 - 11:05
(Link)
šito savu pētījumu tagad fiksi noslēp, vietu aizmirsti, karti sadedzini un likvidē lieciniekus.

Ja ķīnieši padzirdēs, ka viņu vēsturiskā dzimtene ir Bretaņa, viņi pilnīgi loģiski nospriedīs, ka iskonno kitajskās zemļas ir no Atlantijas okeāna līdz Klusajam, un tad pasaules lielākā sauszemes armija mazgās zābakus Daugavā pa ceļam uz Brestu. Tīri tā, lai atjaunotu vēsturisko taisnīgumu un aizstāvētu zemļakus.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba