erebush

About Jaunākais

Kas ir ko.23. Aug 2015 @ 01:18
[info]unpy
Tiešām ir tiktāl, ka visi dzer visādās brīvdienās un festivālos, nevis pie kompūteriem cibās?

22. Aug 2015 @ 23:46
[info]helvetica
Ak, dievs, ka man patik but erebush. Lidz stavoklim, kad pasaule apkart nedaudz karuselejas (redzes lauka periferija) un nedaudz ieskrienu ar sanu staba vai izkritu no sedekla straujakos pagriezienos.

24. Jul 2015 @ 22:56
[info]pzrk
Hello! Vai ir kādi cibiņi, kas ir gatavi sākt svinēt sālsmaizes preparty Āgenskalnā? Mēs esam Kalnciema kvartālā, kur mūs mēģina pierunāt samaksāt rēķinu (bet prom nedzen). :)

2. Jun 2015 @ 22:21
[info]bozena
... un tagad virtuves griesti tiešām būs jāmazgā un jākrāso, jo es tos nupat nolēju ar šampanieti lielā daudzumā bez jebkāda zināma iemesla. Pudele vienkārši ejakulēja man rokās! Šampanietim arī nav nekāda iemesla.
Par to arī iedzersim, māsas un brāļi iekš netikumiem. Bez iemesla.

Bet man kabatā ir nagla.20. Maijs 2015 @ 23:41
[info]unpy
Rums un kas jums?
Other entries
» (No Subject)
Pāris lētie spāņu vīni un ir ļoti labi!
» Priekā!
Nav vēl gluži vasara, bet vienalga - Margaritas ar ledu ļoti labi iet pie sirds.
» (No Subject)
kopiena gan izskatās pamirusi, bet kur vēl lai es padalos ar būtisku informāciju par to, ka āra gaiss no atvērtā loga smaržo pēc mazām plaukstošām lapiņām, kamēr krāsnī cepas sautēts cūķa gabals un man ir pudele montepulciano, vienai pašai, vienai pašai. tādi piektdienas vakari pienākas tiem, kuri sestdienās strādā, tāpēc labāk ieslēdzas mājā ar kaķiem un vienu, tikai vienu pudeli sarkanā
ja kāds vēl cibā lasa šo komūnu ar glāzi rokā - lai jums tikpat viegls vakars!
» Потому что Тяпница!
Pēdējā laikā esmu iecienījis paštaisītās Mērijas. Un piegdienah tak ir labs iemesls lai notestētu nesen iegādāto šeikeri? :)
Priekā!

» Ar dziesmu par erebushiem cilvēkeem
Čau, vai ēterā ir kāds, kam gribas pamuldēt par svarīgo?
» fmylife.com motīvs
Jau kuro reizi šovakar sanāk noslīcināt marinētu gurķīti paštaisītajā Asiņainajā Mērijā. FML
» (No Subject)
Dārgie biedri, es ierosinu pacelt glāzes par nesen kā Kanādas arktiskajos ūdeņos atrasto 19. gadsimta burinieku HMS Erebus. Cerams, ka drīz atradīs arī otru pazudušās ekspedīcijas kuģi – HMS Terror.

Priekā!
» (No Subject)
kā cibiņiem sestdienā?

man te ir vīns un tikko bija Doctor Who...
» (No Subject)
Vīnu?
» (No Subject)
atnāk vakars, nav neviena,
ar ko mīļi parunāt
– žēli rīmēja kāda rakstniece, brigadere, vai, tak nemazam tā arī nav, man, par piemēru, ir baltvīns un jauks piektdienas vakars, laiciņš arī mazpamazītēm uzlabojas - ceru, ka jums, šīs mazlietiņ pieklusušās kopienas biedriem, maniem brāļiem iekš [info]erebush arī viss labi, mierīgi un, ja arī ne, tad mazpamazītēm uzlabojas
"priekā!" ar tam sekojošu "tinkš!"
» Mājsaimniecības dzen
Ēst visforšāk gatavojas ar mūziciņu (pld. jz. lemurs) un glāzi vīna, nu, vai divām glāzēm :)

Lai jums burvīga ceturdiena!
» (No Subject)
vārdu sakot = sarkanvīns, Vūtens, Millers un Klārks
https://www.youtube.com/watch?v=p2A1JuPUHlE
» Zinātniskā metode.
Kā zināms, viens no zinātniskās metodes stūrakmeņiem ir eksperimenta atkārtojamība. Ar atkārtojamību tad tagad arī nodarbojos. Man ir teorija, ka viens no mongoloīdu rases(zinu, zinu, šāda iedalījuma vairs nav, bet tieši tālab) izcelsmes cēloņiem varētu būt kādu plašāku tautas masu aizraušanās ar kalvadosu. Pirmās divas reizes, kad šo dzērienu lietoju, pamodos dzeltenīgs un ar acu spraugām žiletes biezumā. Tagad veicu trešo mēģinājumu. Ja arī tagad būs tas pats, teoriju uzskatīšu par pierādītu un kalvadosu no savas dzērienkartes izslēgšu mūžīgi mūžos, āmen. Vai õmen, kā tur bija pareizi jāsaka, mūždien putrojos.
» (No Subject)

» (No Subject)
Pirmdienas vakars nav svinams nekādi?

Es nesvinu, es kā māku tā mēģinu tikt galā ar stresu. Nemiroff medus un pipari. Ne mazāk ne vairāk.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba