30 November 2017 @ 11:32 pm
 
Atbrīvojas istaba plašā 5istabu dzīvoklī Stabu un Tērbatas ielas pusē.

3.stāvs, 10-12 m3, augstie griesti, parketa grīda, baltas sienas (jau ar šādiem tādiem defektiem). Istabā šobrīd ir dīvāns (nav iespējams “salikt”), spogulis, divi kronšteini (drīkst demontēt) un nakts aizkari. Vēl ir opcija uz nelielu kumodi/skapīti un mazu skapīti ar plauktiem.

Ja istaba ir remontēta, tad koplietošanas telpas no pirmās brīvvalsts laikiem nav daudz mainījušās, griestus laika zobs ir skāris pamatīgi, savukārt ledusskapis, veļasmašīna, plīts, t.sk. cepeškrāsns, ir jauni un darba kārtībā. Ja ar ledusskapi nepietiek, ir pieliekamais. Nav atļauts turēt dzīvniekus vai smēķēt dzīvoklī. Apkure tiek pieslēgta laicīgi, kāpņu telpa ir slēdzama un darba dienās ir dežurants, mājā lielākoties ir iekārtoti biroji.

Istaba nav caurstaigājama, taču ir saglabātas durvis uz blakus istabu (un tiks saglabātas), līdz ar to skaņas izolācija ir vāja:
- Istaba nav piemērota cilvēkiem ar sliktu miegu un kaķa dzirdi (blakus istabā modinātājs skan arī 5cos no rīta);
- Ja plānotas regulāras draugu un otro pusīšu ciemošanās/spēļu vakari/ballītes (> 1 reizi nedēļā), istaba nav Tev;
- Tu jūties vientuļš un šādā veidā meklē jaunus draugus, šī dzīvokļa iemītnieki (1 puisis un 3 meitenes) nebūs īstie;
- Meklē glītu eiroremontu, dzīvoklis nav Tev;
- Tu nemazgā traukus, neiznes miskasti, nenomaini izdegušu spuldzīti pats pēc savas iniciatīvas, neuzkop vannas istabu, okupē vannas istabu uz ilgu laiku, esi bez pastāvīgas darba vietas, pavadi 2 stundas filozofējot, kāpēc kaut ko nedarīt, nevis velti 5 minūtes, lai izdarītu, istaba nav Tev.
- Tev ir milzum daudz iedzīves, t.sk. mēbeles/trauki, kuras plāno izkārtot pa visu dzīvokli, istaba nav Tev.

Esi pašpietiekams un saprātīgs indivīds ar darbu un hobijiem, kas aizņem lielu daļu no Tavas ikdienas? Varbūt meklē dzīvesvietu Rīgā nepilnai nedēļai? Par sadzīviskām ķibelēm proti pasmaidīt? Iespējams, šī ir dzīvesvieta Tev.

Īre 120 eur/mēn. (ievācoties jāmaksā par pirmo mēnesi + 80 eur, kas netiek atgriezti). Nākt un dzīvot var ar 11. decembri.

Intereses gadījumā - jautājumus un īsu ieskatu par sevi uz buraam et inbox.lv
 
 
( Post a new comment )
[info]zwielicht on December 1st, 2017 - 06:32 pm
Skat. iepriekš, 80 eur - īre par decembri (jo nepilns mēnesis); 120 eur - īre nākamajos mēnešos.
(Reply) (Parent) (Link)