Kā rūdījās tērauds ... - Svarīga izvēle

About Svarīga izvēle

Previous Entry Svarīga izvēle2. Sep 2006 @ 12:13 Next Entry
Poll #10701 Kurus bērnu ratus? Tikkai no personīgās pieredzes, lūdzu!
Open to: All, results viewable to: All

Kurus bērnu ratus pirkt?

View Answers

Quinny
1 (33.3%)

Roan
0 (0.0%)

Xlander
1 (33.3%)

Tako
0 (0.0%)

cits variants
1 (33.3%)

Ja cits variants, tad kāds?

Tevis norādīto ratu plusi

Un mīnusi

(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]ld
Date: 2. Septembris 2006 - 12:32

personiigaa pieredze

(Link)
imho tas nav tik svariigi - mees dabuujaam lietotus no pazinjaam un nesuudzamies. firmu nezinu. salociit un ielikt mashiinaa var (mazajaa vecajaa 3durvju astraa arii vareeja), pastumt var, beerns iekshaa gulj un aara nekriit. vairaak neko man arii nevajag.

vieniigais ko es varbuut ieteiktu - lai guljamrati ir tikai guljamrati un seezhamratus pirkt citus. mees taa izdariijaam un esmu ljoti apmierinaata ar lietusargatipa ratiem, kas ir shauri un var visur izbraukaat. ar lielajiem bija probleemas bodees iebraukt, plaukti skreeja virsuu.

un veel, ja nedziivo pirmaa staavaa vai privaatmaajaa, tad iesaku pirkt eec iespeejas vieglaakus, jo visvairaak mamma ratojas viena pati un mammas puncis un mugura jaasaudzee.
[User Picture Icon]
From:[info]kakje
Date: 2. Septembris 2006 - 14:11

Re: personiigaa pieredze

(Link)
es ar par to pašu - mazus, bet ietilpīgus, ērtus nešanai, salocīšanai un transportēšanai, ar pumpējamiem gumijas riteņiem (lieliem).
[User Picture Icon]
From:[info]ld
Date: 3. Septembris 2006 - 16:02

riteņi

(Link)
es drusku nesaprotu par tiem pumpējamajiem riteņiem - visi runā, ka labi, bet nafig tos riteņus pumpēt?! tu personīgi pumpēji tos riteņus? vai ... nu es kaut ko galīgi nesaprotu :)
[User Picture Icon]
From:[info]kakje
Date: 3. Septembris 2006 - 22:10

Re: riteņi

(Link)
nu, ir tā - ir 2 varianti - plastmasas riteņi, vnk plastmasas gabals, kas uztaisīts kā "riepa" un uzvilkts diskam (nepumpējamais) vai arī tāds pats ritenis kā normālam 2ritenim, ar riepu, kameru, utt (pumpējams)... tā tas bija domāts & tur ir atšķirība... vajag tādus, kādi ir parastajiem 2riteņiem, nevis plastmasas... :)
[User Picture Icon]
From:[info]ld
Date: 4. Septembris 2006 - 09:36

Re: riteņi

(Link)
un kāpēc pumpējamie ir labāki par nepumpējamiem?
[User Picture Icon]
From:[info]tipa75
Date: 4. Septembris 2006 - 09:57

Re: riteņi

(Link)
Pumpējamie riteņi palīdz tam, ka ratiņus tā nekrata braucot pār katru grubuli.
[User Picture Icon]
From:[info]kakje
Date: 3. Septembris 2006 - 22:18

Re: riteņi

(Link)
[User Picture Icon]
From:[info]phoenix
Date: 2. Septembris 2006 - 15:50

Re: personiigaa pieredze

(Link)
lai guljamrati ir tikai guljamrati un seezhamratus pirkt citus
tā arī dari! Jo es nopirku kombinētos un tagad nezinu ko dariit. mazajai vēl nav pat apritējuši 3 mēn, kā kulba jau gandrīz par mazu un visa ziema vēl priekšā... bez maz jāpērk atsevišķi guļamrati ar lielu kulbu. Kas to būtu domājis, ka mūsu mazā dūda tik ātri pieņemsies visos izmēros :) esam apsteiguši jau daudzus citus bebjus, kas dzimuši daudz agrāk par mums :D Tā kā - labāk lai ir guļamrati un atsevišķi sporta rati!
[User Picture Icon]
From:[info]tipa75
Date: 2. Septembris 2006 - 17:07
(Link)
Es arī par 2 ratiem domāju. Vienus vispirms - ar lielu kārtīgu cieto kulbu, otrus pēc tam. Tik jo tuvāk tas laiks nāk, jo vairāk mulstu. Quinny kulbas itkā nedaudz mazākas par ROAN, bet uz tā paša rāmja pēc tam sporta sēžamratus var likt. ROAN itkā vislētākie no kulbu ratiem, bet nekur nevaru atrast sakarīgas atsauksmes par viņiem. PegPrego sanāk ~100Ls dārgāki par ROAN uz visās malās slavas dziesmas viņiem, bet baigo atšķirību pētot es nesaskatu, izņemot ražotājvalsti...
Ja godīgi TAKO tai aptaujā ieliku, jo viņus redzu ka daudzi lieto, bet pati īsti negribu tādus. Man šķiet, ka ja Puppa dzims oktobra beigās un priekšā visa ziema (sazin cik auksta vēl), tad nebūtu diez ko labi viņu tai maisā tusnīt - labāk tomēr kulbiņā, ne?!
[User Picture Icon]
From:[info]ld
Date: 3. Septembris 2006 - 16:11
(Link)
mūsējie paziņu rati jau veci - vēl pa vācu markām pirkti un Maksis tiem trešais bērns. mans dūda dzimis februāra beigās un ratiem bija tāds maiss ne maiss ar cietu muguriņu. es tur vēl segu sākumā klāju iekšā - taisīju alu :) parocīgi bija, ja sīkais ratos aizmiga, tad stiepu uz dzīvokli tikai tajā maisā un susurs turpināja gulēt. maijā segu iekšā klāt vairs nevajadzēja, jo bosis bija krietni izaudzis. vispār diezgan ātri tie guļamrati sīkajam palika par mazu...

par ratu atšķirību - ar tiem kas tev patīkas pabraukā pa veikalu meklējot kaut kādus sliekšņus, kas varētu imitēt ielas trotuārus. nav to nobrauktuvju, nav :/ un vēl pēc svara skaties - vieglākos iesaku. man vismaz sanāca, ka rati ar visu bēbi arī bija jācilā.
[User Picture Icon]
From:[info]spilvens
Date: 4. Septembris 2006 - 14:09
(Link)
Paņem tos, kuriem lielāka kulba.
Man ir poļu kombinētie rati, nav jau baigi labie, bet par kulbas lielumu nesūdzos, tajā vietas bija atliku likām, pat ziemā.
[User Picture Icon]
From:[info]tipa75
Date: 2. Septembris 2006 - 19:21
(Link)
Murse - kurus poļu tu domā? ROAN un TAKo jau arī ir poļu ;)
From:[info]murse
Date: 2. Septembris 2006 - 20:23
(Link)
ā, es jau redz, neiznu :) Toreiz nopirkām bērnu pasaulē, firmu neatceros, bet tā noteikti bija lētākā.
From:[info]kangaroo
Date: 5. Septembris 2006 - 12:10
(Link)
Mēs arī nopirkām Bērnu pasaulē poļu. Pa 45 latiem (vēl pāris latus nokaulēju). Parastus, vieglus, bez visādām ūberkūlām fīčām kā pumpējamas riepas, vairākas kulbas, amortizatori u.tt., u.tjpr. Abiem jaunākajiem nokalpoja godam. Būtu kalpojuši vēl kādu gadu- divus, bet vairs nevajadzēja. Kad sīči paaugās, tad bija sporta rati. Arī paši vienkāršākie (kā lieli leļļu rati). Ja nemaldos, tad maksāja ap 30 latiem. Un svēra vismaz 4-reiz mazāk kā tie ūberkūlie pa 300 latiem ;-)

Bet nu kā jau balsoju- Xlanderi ir visjēdzīgākie no kvalitātes- cenas- lieluma attiecības. Lai gan neuzskatu, ka tādu naudu ir vērts tērēt īslaicīgas lietošanas precei.
[User Picture Icon]
From:[info]tipa75
Date: 5. Septembris 2006 - 20:44
(Link)
Zin, man liekas savus 150-200Ls ir vērts tērēt gan. Īpaši pie apstākļa, ka nav mašīnas - tātad visi dakteri, visas staigāšanas būs lielākoties ar ratiem pa ielām, parkiem, sab. transportiem.
From:[info]eg
Date: 4. Decembris 2006 - 00:28
(Link)
ratus tu pērc sev nevis bērnam. bērns tajos tikai gulēs, bet tu tos nesīsi, stumsi, locīsi, jauksi da liksi kopā.

es sīkam nopirku quinny un nenožēloju, jo uz rāmja varēja likt gan auto sēdeklīti, gan kulbiņu, gan sēdēšanas uzparikti, kad puiks paaugās. tiesa, tie gan maksāja kā vecs bmw. nozaga, značit ne man vienīgajam patika. nākamos lietussarga tipa sēžamratus gan paņēmu pilnīgu grabuli, jo tie vajadzīgi tikai ekstreme gadījumos, kad kukainis pats vairs nav spējīgs atnākt no smilšu kastes
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba