P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


22. Maijs 2013

alnisms @ 13:40

[info]lilyofthevalley:
Mūzika: Radiohead- where i end and you begin

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]acidkitteh
Date: 22. Maijs 2013 - 14:43
(Link)
LSD metabolizējas aptuveni 2 stundu laikā. Metabolīzes produkti izvadas no organisma tālāko 48 stundu laikā. Fiziskas nodarbes, šķidruma un pārtikas uzņemšana paātrina procesu.

Tā tukšuma sajūta bija no tā, ka tev organismā bija iztērēti serotonīna krājumi/pārlādēti/noguruši receptori. Pirms lietošanas labi izgulies, ēd pārtiku, kurā daudz triptofāna(olas, banāni, rieksti, menca, saldējums). Nākamajā dienā pēc lietošanas arī, plus, zem ietekmes iespējams būsi jutis lielu enerģijas uzplūdu un patērējis arī tās rezerves, svīdis utt, tapēc vēlams arī atjaunināt minerālvielu krājumus organismā.

Un jēdziens 'vieglāks', psihoaktīvo vielu jomā nav īsti lietojams. Gribi īsāku darbības laiku? Lielāku saikni ar realitāti un mazāku kosmosu?

Vispār jau tavs apraksts vairāk atgādina DOx saimes vielu tripus. Un tā ir amfetamīnu grupas molekula(psihedēlisko amfetamīnu grupa), ar kuru jāapietas un 'jāatbalsta' organisms pavisam citādā veidā, nekā rakstīju augstāk priekš LSD.
From:[info]lilyofthevalley
Date: 22. Maijs 2013 - 19:49
(Link)
wow, paldies, ka apgaismoji :9

es pat īsti nezinu, ko vēlos. vienkārši liekas, ka piem. metamfetamīns kaut kādā ziņā ir vēl spēcīgāks un iedarbīgāks, tāpēc viņu un līdzīgus vēl negribas.

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.