P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


2. Decembris 2006

černušnij @ 03:39

[info]darkz:
Esmu dzirdējis, ka pēc pirmā šaviena nav tāds prihods&kaifs, kā pēc otrā. Tā ir?
tb vai tas prasa divas reizes, lai pa īstam izbaudītu ko heroīns mums sniedz
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]kbrgs_
Date: 2. Decembris 2006 - 10:13
(Link)
no pirmas reizes jau viss skaidrs
From:[info]swimpis
Date: 2. Decembris 2006 - 13:14
(Link)
choose life :D
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 2. Decembris 2006 - 14:29
(Link)
da nu
huiņa tas viss ir. choose izdrāzt visu kas tu esi un kas jebkad būsi prihodam un lētam kaifam.
tas tāpat kā vitamīnu lietot - ziedo savu dzīvi, savus zobus, veselo prātu un visu pārējo kkādai šķietamai eiforijai un pēcāk slammin' athodam un dvēseles mokām
pietam man neviens torčītājs nekad nav varējis paskaidrot, kāpēc viņš to dara (ja nu vienīgi "omggg, es to esmu sācis&nevaru tikt ārā". īstenībā jau negribi, nevis nevari)
es kādreiz arī nevarēju
a tagad, tagad tas viss liekas vnk stulbi.
pagaidām esmu atklājis divus dragus no kuriem, šķiet, ir arī kkāds pozitīvs efekts. t.i. thc&lsd :] bet arī tiem abiem ir diezgan daudz sliktās puses. nahui to visu?
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 2. Decembris 2006 - 14:20
(Link)
skaidrs, izsvītrojam no foršo narkotiku listes
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 2. Decembris 2006 - 15:39
(Link)
bet tu tak pati neesi nekad vakcinējusies?
lai nu kā, pēc otrās reizes viss topot pavisam skaidrs
[User Picture Icon]
From:[info]peecz
Date: 2. Decembris 2006 - 15:24
(Link)
es ar sevi sarunaaju, ka shito huinju nemeegjinaashu.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 2. Decembris 2006 - 15:27
(Link)
and keep it that way
From:[info]swimpis
Date: 2. Decembris 2006 - 21:03
(Link)
kush kush, veel ir shrooms, salvija, kafija, teeja un vinchiks ar nav peljams.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 2. Decembris 2006 - 21:36
(Link)
tie pirmie divi man tā ne īpaši, vidējie nav pieminēšanas vērti, pēdējais ir ok, tikai man kuņģis sāp no tā :]
From:(Anonymous)
Date: 3. Decembris 2006 - 22:52
(Link)
man ir vienalga ka kads no jums te spricesies bet goda vards es jums mateem izgriezisu dzimumorganus ja jus savas adatas spraudisiet solinjos publiskas vietas.
labak pipejiet heru lai gan tapat gaidams ka iesiet talak. heroins tikai tad ja dzive ir pilnigi un bezcerigi dirsaa
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 4. Decembris 2006 - 01:56
(Link)
jautājums, doģik, bija par heroīnu, nevis "kā labāk paslēpt šļirci ar hiv pozitīvām asinīm kinoteātra krēslā"

tas tā, ja nezināji - hiv vīrusa dzīvotspēja gaisā (t.i. uz asiņaina bajāna) ir visai niecīga. asinīm jābūt svaigām, lai inficētos. tad jau, lol, hivu varētu saķert no odiem, vai citiem knišļiem kas sūc asinis
From:(Anonymous)
Date: 4. Decembris 2006 - 21:59
(Link)
bet zinam pie ka var nonakt durstishanas.
un njemot vera cik pietiekam daudz cilveku ir ta sadabujusi labakaja gadijuma vairaku dienu histeriju sliktakaja tiesham hiv es nedomaju ka tur butu jadoma ka viss ir ok ar to.
heroins varbut ir zajebis kruta bet tad jau labak sarijies daudz tramadolu, kodeinu vai kko tadu un pakjersti vel puukji un dodies pasakainu sajutu virpulii.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 4. Decembris 2006 - 23:38
(Link)
nu ja mēs runājam par to, kas ir labāk, tad labāk ir nedarīt vispār neko no tā. vienalga vai tas ir trams, stafs, vai gera, tas nav nekas labs un tevi tikai grauj
From:(Anonymous)
Date: 5. Decembris 2006 - 15:58
(Link)
ne. visas hujnas iznemot geru ir indulgences dveseles pestishanai
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 5. Decembris 2006 - 16:03
(Link)
nu tad pestī savu dvēseli ar amfiku, kamēr tas sūds tev izēdīs viņu nahuj ārā
indulgenci atradis, bļa
dushu prodash i tjelo slamaesh
From:(Anonymous)
Date: 6. Decembris 2006 - 16:09
(Link)
da ne. kurs teica ka edu amfiku. hera ari ja neboja veselibu (tik loti ka kkads suda ripulis) tad vinjs uzdzen atkaribu jeb "nav iemesla vel pamest". un tad jau talak ir dirsaa taka tajas antinarkotiku isfilmas. tajas filmas var ticet tikai tam ko saka par heru (ja sprice nevis piipe)
From:[info]swimpis
Date: 7. Decembris 2006 - 12:46
(Link)
un kas ar to tavu piipeeshanu labaaks?? Es izveelos dveeseles un kjermenja negraaveejus, zaljumus un skaabumus, un viss ir labaakajaa kaartiibaa, a man chomi, kas arvien vairaak saak seedeet uz stiprajaam narkotikaam (t.i. amfi, metamfi, gera, baltais kjiinietis, shnjabis) juuk praataa un paliek pamazaam par urlaam- skumji.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 7. Decembris 2006 - 13:33
(Link)
eu, eu, nejauc uzreiz urlas ar geru
man arī ir skūta galva un ikdienas apģērbs - sporta apavi adidas, treniņbikses adidas, blablabla, bet esmu strikti pret visu, kas ir stiprāks par zāli (un arī par to zāles tikai-pozitīvo ietekmi esmu sācis stipri šaubīdies. nehuj sevi durīt). ok, lsd man patīk, no tā var kko mācīties. un mani urlu draugi arī STRIKTI pret visām citām narkotikām, kas nav zaļais (arī lsd)
From:[info]swimpis
Date: 7. Decembris 2006 - 15:27
(Link)
Runājot par urlām es nemaz nebiju domājis ģērbšanās stilu, jo tam nav nekādas nozīmes. urla manā izpratnē - agresivitāte, naids pret savādākajiem, kriminālas un huligāniskas antisociālas darbības (tavarīšana un atsisšana) Un bez sociālā fona otra lieta,kas izraisa šādu uzvedību ir stiprās narkotikas (baltais, melnais, grādīgais) Lūk, un tieši šādu uzvedību savos draugos arvien vairāk sāku pamanīt saistībā ar šo vielu lietošanu, un tas nebūt nenozīmē, ka kaut viens no viņiem ir noskuvis galvu vai kā savādāk.
From:[info]swimpis
Date: 7. Decembris 2006 - 12:42
(Link)
Mulkji, nu nevar inficeeties kinoteaatrii, uz solinja vai veel dajebkur, hiv viiruss gaisaa dziivo tikai kaadu minuuti vai pusminuuti, un ja nebuutu tie narkashi tik stulbi,ka vajag aatraak ielaist veenaa un nevar minuuti pagaidiit tad arii vinji njihuja neinficeetos.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 7. Decembris 2006 - 13:37
(Link)
vo vo, savādāk jau strādātu manis teiktais, ka inficēties varētu no odiem un dunduriem.
narkaši ir stulbi, ka vispār dara to bez dezinfekcijas. es jau saprotu, ka maisijums ir vārīts un tādējādi dzīvu baktēriju tur būt nevar. bet kā ar bajānu, kā ar roku, kad pēdējoreiz mazgājies? tas jau viss pohuj, galvenais prihodu dabūt. bezmaksas šļirces un spirta salvetes apturētu šito epidēmiju, ka es saku. protams, vajadzētu viņiem arī prātā pieņemties
From:[info]sick_among_pure
Date: 15. Oktobris 2009 - 22:26
(Link)
Muļķības. Viss ir atkarīgs no kvalitātes. Tobrīd. Ir gan viens brīdis, kad tiešām visu var sajust labāk un daudz labāk novērtēt, gūt vairāk baudas, bet pirms tam ir jāizdara izvēle.
Labi pietiks runāt aplinkus. Tāpat paņemot opiātu spēcīgums atkarīgs no kvalitātes un daudzuma, bet pamatā tu kasīsi pautus un degunu un klanīsies kā iemigdams siltā vannā, bet tas ir fufelis salīdzinot ar prihodu kad tu esi uzsēdies, kad tevi jau kumārī vai lomī, kad tu sdlapju muguru šķaudīdams asarojošām acīm un augstiem svuiedriem klāts samuķī beidzot naudu devai un tad dabū, un tad uz mājām, vai ja tālu, tad pohuj kur un trīcošām rokām sviedriem līstot (vienalga vai ziema vai vasara) kaut kur kaut parkā vai kapos uz soliņa vai poģī, sataisi, un ja nav iesmērējuši pilnīgu mēslu (bet parasti jau zini ko/no kā ņem) tu beidzot iedabon to jau cietajā pārāk caurdurtajā un grūti notveramajā vēnā... tad (atkal atkarībā no kvalitātes) pēc sekundēm 5-50 iestājas aptuveni 2 minūšu prihods, kas sākas muguras smadzenēs (tās kuras pirms tam visvairāk lauž) un tad siltas kļūst arī kājas un viss šis siltums kāpj uz augšu un.... to nav iespējams aprakstīt... kā teicis klasiķis: "Ja dievs ir radījis ko labāku, tad viņš to būs paturējis priekš sevis". To nav iespējams aprakstīt, tas ir jāizbauda. Kaut kāds sūda vitamīns tur klāt nestāv (lai gan abu kokteilis pareizās devās ir ļoti iecienīta un cienījama lieta).
Vienīgā probēma, kā jau saprati, šo tu vari izbaudīt tikai uzsēžoties, tb jau izjūtot lomku un tad no tās šādi noņemoties, kaut gan svarīgs ir arī viss muķīšanas process, kas dod lielu adrenalīna un baudas devu klāt. Atkal citēšu Berrouzu: "Junk is not a kick, it is a way of life" ("Sūds (heroīns) nav vienkārši kaifs, tas ir dzīves veids.")
Atliek jautājums, vai tu to izvēlies....

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.