P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


Reply To:

(bez virsraksta) @ 22:26

[info]sick_among_pure commented on [info]darkz's post in [info]drugs:

Muļķības. Viss ir atkarīgs no kvalitātes. Tobrīd. Ir gan viens brīdis, kad tiešām visu var sajust labāk un daudz labāk novērtēt, gūt vairāk baudas, bet pirms tam ir jāizdara izvēle.
Labi pietiks runāt aplinkus. Tāpat paņemot opiātu spēcīgums atkarīgs no kvalitātes un daudzuma, bet pamatā tu kasīsi pautus un degunu un klanīsies kā iemigdams siltā vannā, bet tas ir fufelis salīdzinot ar prihodu kad tu esi uzsēdies, kad tevi jau kumārī vai lomī, kad tu sdlapju muguru šķaudīdams asarojošām acīm un augstiem svuiedriem klāts samuķī beidzot naudu devai un tad dabū, un tad uz mājām, vai ja tālu, tad pohuj kur un trīcošām rokām sviedriem līstot (vienalga vai ziema vai vasara) kaut kur kaut parkā vai kapos uz soliņa vai poģī, sataisi, un ja nav iesmērējuši pilnīgu mēslu (bet parasti jau zini ko/no kā ņem) tu beidzot iedabon to jau cietajā pārāk caurdurtajā un grūti notveramajā vēnā... tad (atkal atkarībā no kvalitātes) pēc sekundēm 5-50 iestājas aptuveni 2 minūšu prihods, kas sākas muguras smadzenēs (tās kuras pirms tam visvairāk lauž) un tad siltas kļūst arī kājas un viss šis siltums kāpj uz augšu un.... to nav iespējams aprakstīt... kā teicis klasiķis: "Ja dievs ir radījis ko labāku, tad viņš to būs paturējis priekš sevis". To nav iespējams aprakstīt, tas ir jāizbauda. Kaut kāds sūda vitamīns tur klāt nestāv (lai gan abu kokteilis pareizās devās ir ļoti iecienīta un cienījama lieta).
Vienīgā probēma, kā jau saprati, šo tu vari izbaudīt tikai uzsēžoties, tb jau izjūtot lomku un tad no tās šādi noņemoties, kaut gan svarīgs ir arī viss muķīšanas process, kas dod lielu adrenalīna un baudas devu klāt. Atkal citēšu Berrouzu: "Junk is not a kick, it is a way of life" ("Sūds (heroīns) nav vienkārši kaifs, tas ir dzīves veids.")
Atliek jautājums, vai tu to izvēlies....
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.