P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


2. Decembris 2006

černušnij @ 03:39

Comments

 
From:(Anonymous)
Date: 6. Decembris 2006 - 16:09
(Link)
da ne. kurs teica ka edu amfiku. hera ari ja neboja veselibu (tik loti ka kkads suda ripulis) tad vinjs uzdzen atkaribu jeb "nav iemesla vel pamest". un tad jau talak ir dirsaa taka tajas antinarkotiku isfilmas. tajas filmas var ticet tikai tam ko saka par heru (ja sprice nevis piipe)
From:[info]swimpis
Date: 7. Decembris 2006 - 12:46
(Link)
un kas ar to tavu piipeeshanu labaaks?? Es izveelos dveeseles un kjermenja negraaveejus, zaljumus un skaabumus, un viss ir labaakajaa kaartiibaa, a man chomi, kas arvien vairaak saak seedeet uz stiprajaam narkotikaam (t.i. amfi, metamfi, gera, baltais kjiinietis, shnjabis) juuk praataa un paliek pamazaam par urlaam- skumji.
[User Picture Icon]
From:[info]darkz
Date: 7. Decembris 2006 - 13:33
(Link)
eu, eu, nejauc uzreiz urlas ar geru
man arī ir skūta galva un ikdienas apģērbs - sporta apavi adidas, treniņbikses adidas, blablabla, bet esmu strikti pret visu, kas ir stiprāks par zāli (un arī par to zāles tikai-pozitīvo ietekmi esmu sācis stipri šaubīdies. nehuj sevi durīt). ok, lsd man patīk, no tā var kko mācīties. un mani urlu draugi arī STRIKTI pret visām citām narkotikām, kas nav zaļais (arī lsd)
From:[info]swimpis
Date: 7. Decembris 2006 - 15:27
(Link)
Runājot par urlām es nemaz nebiju domājis ģērbšanās stilu, jo tam nav nekādas nozīmes. urla manā izpratnē - agresivitāte, naids pret savādākajiem, kriminālas un huligāniskas antisociālas darbības (tavarīšana un atsisšana) Un bez sociālā fona otra lieta,kas izraisa šādu uzvedību ir stiprās narkotikas (baltais, melnais, grādīgais) Lūk, un tieši šādu uzvedību savos draugos arvien vairāk sāku pamanīt saistībā ar šo vielu lietošanu, un tas nebūt nenozīmē, ka kaut viens no viņiem ir noskuvis galvu vai kā savādāk.

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.