P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


8. Novembris 2004

(bez virsraksta) @ 21:13

[info]arteck:
Nezinu vai es pareizajā vietā jautāju, bet neko citu atbilstošāku neieraudzīju. Vēlējos uzzināt varbūt kāds zin kaut ko par to kā sazināties ar mirušajiem. Šo to palasījis esmu, bet nu cik tam var uzticēties, tāpēc es vairāk intereses un pārliecības stiprināšanai to darīju. Varbūt kāds no jums man var kaut ko konkrētu pastāstīt vai pat ir pats to mēģinājis. Es domāju pats par sevi saprotams, ka šķīvīšu bīdīšanu or something like that, es nevēlos. Gaidīšu jūsu ieteikumus, pārdomas, da jebko, kas saistīts ar šo tēmu.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 8. Novembris 2004 - 21:10
(Link)
Total crap.
Mirušos labāk netraucēt.
From:[info]arteck
Date: 8. Novembris 2004 - 21:13
(Link)
paturpini domu.
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 8. Novembris 2004 - 21:17
(Link)
Ne velti nāve ir nāve un dzīve- dzīve. Ne velti cilvēks baidās no nāves, bet, iestājoties tai, atklāj, ka tā ir fascinējoša padarīšana. Miers, kas nevēlas tikt traucēts.

Ne velti 'spokojas' tikai nemierīgie gari, kas dzīvē kaut ko nav izdarījuši līdz galam...
From:[info]arteck
Date: 8. Novembris 2004 - 21:24
(Link)
man ne mazāko vēlmju viņu saukt te, uz zemes. kāpēc gan nevarētu pastāvēt kaut kāda "uzgaidāmā" telpa, kurā iespējams ieiet arī man un šim cilvēkam. šie gadījumi, kad cilvēks sazinās ar mirušo, nenotiek vienkārši tāpat. ne velti tam ir šīs procedūras, kas liek tavam garam levitēt citās sfērās. nē, negribu arī atrasties aiz tās robežas, kad eju pa tuneli, kura galā ir gaisma (ja tāds vispār ir). es izjūtu nepieciešamību.
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 8. Novembris 2004 - 22:04
(Link)
Labi, nav īstais cilvēks, par ko ņirgāties.
From:[info]filozofs
Date: 8. Novembris 2004 - 21:39
(Link)
No sākuma nolūram filmu "Waking Life", pēctam uz http://www.lucidity.com/ smelties gudrības.

Neticu tādām lietām, kā garu eksistencei pēc fiziskā ķermeņa nāves, etc. Vispār nekam pārdabiskam neticu. Taču cilvēka prāts ir vēl diezgan neizpētīts.. Pietam, viss ir atkarīgs no tā, kā definē nāvi.

Un fiška tāda. Ka ar lucid dreams palīdzību ir iespējams noorganizēt tikšanos, varbūt ne gluži ar to pašu cilvēku, kā tādu, taču ar atmiņām un iespaidiem par viņu. Bet, jo labāk Tu personu pazini, jo precīzāks būs tēls.

Starp citu, šādā veidā ir pat iespējams uzzināt atbildes uz jautājumiem, kas ikdienas apziņai būtu mūžīga mīkla.

Un vispār, tā ir viena sasodīti laba izklaide :)
From:[info]arteck
Date: 8. Novembris 2004 - 21:57
(Link)
filmu pameklēsim. uz sitienu nevienā hub'ā neredz. par lucid dreaming zinu. ir grāmatiņa šāda. nu re, beidzot būs iemesls arī tai pieķerties, jo bija jau aizmirsusies.

starp citu, šo es arī esmu iedomājies kā labāko veidu - caur sapņiem. pašā sākumā tieši sapņos viņš arī nāca, taču nekad neizdevās parunāt. tikai vienreiz un arī tad nez kāpēc ar telefona palīdzību. pēc tam viņš aizgāja otrreiz. tagad jau labu laiku nav rādījies. vienreiz bija, taču tad tā patiešām bija atmiņas sajaukšanaš ar zemapziņu un viss, taču pašā sākumā... jā, tad es arī sāku ticēt, ka sapņos mēs tomēr nokļūstam kaut kur citur, ja ir tāda nepieciešamīb, sakritība, whatever.

netā atradu šitādu, taču kā jau pieminēju, ne visam gribas ticēt un pie tam, ej un latvijā atrodi tos augus, kas tur pieminēti.

labi, paldies par push'u. mēģināšu to panākt ar sapņu palīdzību.
From:[info]filozofs
Date: 8. Novembris 2004 - 22:04
(Link)
Esmu patīkami pārsteigts :) Jo lv netā nekādu info par LD neatradu un man radās iespaids, ka tikai retie guru šito fišku apzinās. Vai Tev ir kāds LD sapnis gadījies?

Btw, par to, kur nonāk cilvēka apziņa sapņojot, varētu izvērsties visnotaļ intersanta diskuja. * vispā šitādas tēmas incē.
From:[info]arteck
Date: 8. Novembris 2004 - 22:36
(Link)
ir. tikai par cik nebija nekādas pieredzes, tad tas ātri beidzās - es pamodos. es pat nepaspēju pamēģināt kaut ko darīt. lidot, piemēram. dīvaini, ka diezgan bieži pamanu sapņa gļukus (neloģiskumus) un kādu brītiņu vēl vilcinos un raucu uzacis, taču nākamais notikums jau atkal rauj tālāk. jā, pēdējā gada laikā ir tā, ka sapņoju katru nakti un no rīta lielākoties arī atceros kādu konkrēto fragmentu. tieši to, kurā bijis šis neloģiskums.

kā jau minēju, ticu, ka sapņos ir iespējams nonākt kaut kur citur. ārpus šīs dimensijas, laika utt. cerams, ka tagad izdosies.
From:[info]filozofs
Date: 8. Novembris 2004 - 23:06
(Link)
Man arī nekāda dižā pieredze nav bijusi. Savā džournālī jau rakstīju. Vienīgājā reizē, kad apzinājos, ka sapņoju, uzmanīgi nokāpu no dzegas, kur es tobrīd atrados un pēc iespējas fiksāk centos izdomāt ko padarīt, jo bija sajūta, ka tas drīz izbeigsies. Pirmā lieta, kas iešāvās prātā bija lidošana un apmēram tajā pašā brīdī arī uzšāvos kādu krietnu gabaliņu virs zemes tā, ka iekšā viss sagriezās un man noreiba galva no augstuma. Laikam pārāk sanervozējos, jo uzreiz arī pamodos. Toties nomodā pasmējos kādu brītiņu. Laikam tie, kas bija istabā ar mani, nodomāja, ka es esmu beidzot pavisam sagājis sviestā.

Bet vispār tā ir viena sasodīti lepna lietiņa. Tādēļ, ka iespējas nav ierobežotas. Un tas nenozīmē, ka vajag visu laiku planēt virs zemes, vai nirt zem ūdens (sapnī tik un tā var elpot :D), vai sexot ar kādu glīšu bruneti, bet arī var kko noderīgu padarīt. Izmēģināt sarunu ar bosu, par algas pielikumu, kautvai pētīt savas zemapziņas plašumus. * tagad cītīgi vakaros strādā, lai varētu pēc iespējas biežāk kko tādu atkārtot. Ja tas sanāks puslīdz regulāri, tad naktis kļūs man par vēl mīļāku dienas laiku.

Un par tām dimensijām runājot. Nju, man personīgi liekas, ka nekur jau īsti nevar nokļūt, kā tikai dziļāk savā prātā. Jo pilnīgi viss manā sapņu pasaulē ir radies uzpeldot no zemapziņas. Bet vispār pieredzējušāki "ceļotāji" runā, ka ir iespējams vienam ar otru sazināties, kad abi aktīvi LD'o. T.i. atrasties vienā sapnī. Kad man kkas tāds izdosies, tikai tad es ticēšu, ka mūsu sapņi ir kas vairāk, kā vien zemapziņas radīti gļuki.
[User Picture Icon]
From:[info]sodiiba
Date: 27. Novembris 2004 - 21:37
(Link)
Pag' tas ir kjipa taa, ka es apzinos, ka sapnjoju un saaku dariit sapnii kaut ko taadu, ko pati izdomaaju???? ko gribeetu???? un blakus tam, ka apzinos, ka sapnjoju veel iespeejams dzirdu, kas notiek man apkaart???
From:[info]arteck
Date: 27. Novembris 2004 - 21:50
(Link)
jā, apzinies, ka sapņo un vari darīt sapnī, ko vēlies. es gan nezinu par pilnīgu sapņa pārveidošanu, bet var sasniegt līmeni, kad pirms gulētiešanas tu izdomā, par ko vēlies sapņot, un tā arī notiek. par dzirdēšanu gan nezinu, bet es šaubos vai tā ir. katrā ziņā tas var palīdzēt labāk izprast to, kas norisinās zemapziņā, līdz ar to ieskatīties sevī dziļāk.
[User Picture Icon]
From:[info]sodiiba
Date: 1. Decembris 2004 - 11:51
(Link)
Ja tie ir taadi sapnji, tad man taadi ir biezhi :) Es biezhi vien apzinos ka es sapnjoju un varu sapnjot to, ko veelos, kas man buutu patiikamaak :)) citreiz paartrauktu sapni, kad mani pamodina kaads sapnja viduu, varu peec tam turpinaat sapnjot taalaak, miegot ciet ar taadu stipru veelmi to turpinaat :)) Tas ir ljoti viegli, ir vajadziiga tikai stipra veelme to dariit!! :) Bet es neuzskatu, ka tie ir tie sapnji, kuri paver celju uz zemapzinju. Sapnji, kas paver celju uz zemapzinju, ir, manupraat, tie, kam nav viena satura - nesakariigi, un it iipashi tie, kurus cilveeks ilgi atceraas ir ljoti noziimiigi!!
Bet arii pareizi iztulkojot un izprotot savus sapnjus var ljoti skaidri redzeet, kas patreiz ir aktuaali manai zemapzinjai! Un ir svariigi to iztulkot, jo citreiz tas var veestiit par kaut ko, ko Tu, apzinoties sapnja jeegu, vari mainiit savaa reaalajaa dziivee!!!
From:[info]pingvix
Date: 8. Novembris 2004 - 21:53
(Link)
bērnībā tikai lasījū grāmatās, tas viss jau ir aizmirsts.
Shodien tu( laikam ) pagāji garām tā kā nepazītu! :P
From:[info]arteck
Date: 8. Novembris 2004 - 21:57
(Link)
nē, šodien no mājas vispār neesmu gājis ārā. ārstējos.
From:[info]pingvix
Date: 9. Novembris 2004 - 16:38
(Link)
khm, tad laikam es tevi jaucu ar kādu kurš bija ljoti līdzīgs tev! :)
sorr
[User Picture Icon]
From:[info]rikella
Date: 8. Novembris 2004 - 23:02
(Link)
nedomāju ka vajag traucēt.
ja vajadzēs paši atnāks.
[User Picture Icon]
From:[info]izzy
Date: 9. Novembris 2004 - 11:51
(Link)
LSD kopā ar zāli/hašišu un tad noskaties filmu "Labyrinth" un k.kad pa vidu saaksi sazināšanās reisu...LAbāk gan dabū kādu kas tevi pieskatiis tameer =) Noderees
[User Picture Icon]
From:[info]persephone
Date: 9. Novembris 2004 - 23:59
(Link)
es par to interesējos jau kopš 3.klases. tomēr, kad vēlāk sāku lasīt 'nopietno' literatūru par veidiem, kā to izdarīt un kā vispār visādas ar citām pasaulēm saistītas lietas izdibināt, diezgan noraustījos.
tā var sačakarēt sev dzīvi, esmu lasījusi par gadījumiem, kad cilvēki, kurus tu izsauc parunāties, uzdot sev interesējošus jautājumus vai pateikt nepateikto, izdomā palikt un prom neiet. sāk notikt visādas wicked lietas. pārāk dziļi jāurbj. nekad nevar būt pilnīgi drošs, ka tas neatstās sekas uz visu turpmāko, ko tu dari. un vēl tās n-tās lietas, kas saistītas ar karmu - sazināšanās ar mirušajiem skaitās ļoti nepareiza rīcība, jo ne velti ir novilkta fiziski jūtama robeža, kur beidzas dzīvo pasaule..utt.
njaa, man būtu vēl daudz, ko teikt, bet īsumā: 7reiz padomā pirms dari.
From:(Anonymous)
Date: 3. Februāris 2005 - 12:00
(Link)
ja sauc, tad sauc kaadu no radiniekiem, kas pietam tevi labi zin.

~qwe

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.