P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.


31. Oktobris 2005

(bez virsraksta) @ 13:26

[info]valium:
Lūdzu pastāstiet sīkāk par sēnēm. Par un ap.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 1. Novembris 2005 - 01:38
(Link)
[User Picture Icon]
From:[info]ulvs
Date: 1. Novembris 2005 - 01:39
(Link)
Bet vispār jaukas. Apēd, novēro izmaiņas visa faktūrā un krāsā, izjūti plūstam šādas tādas kosmiskās enerģijas, citādāka telpas un laika izjūta. Un viss.
From:[info]anne
Date: 1. Novembris 2005 - 02:46
(Link)
nu ja runa ir par taam riigaa cirkuleejoshaam Mexi-Cub pa ls7, kas ir tikai 1g kalteetas (fakin ripoffs, pirms gada pa to pashu cenu bija 2.5g), sliktas vinjas nav.
pirmajai reizei iesaku vai un to 1g kalteetas vai labaak t.s. 'filozofu akmenjus'. Akmenji ir savaadaaki (garsho un nedaudz arii izskataas peec riekstiem) un vieglaak kontroleejami, kas first-timeriem ir svariigi.

Galvenais labi sagatavoties (tieshaam visu dienu prims tam neest), buut kopaa ar 2 vislabakajiem un uzticamaakajiem draugiem (first-timer), vai 1, ja tas ir pieredzeejis. Svariigi lai nav probleemas dziivee, citaadi naaksies 6h mociities badtripaa pa teemu.

seenes nav droga un neapdullina. Seens atver praatu, taapat kaa visi halucigeeni. Neej uz ielas, need klubaa, publiskaa vietaa. Iztiiri un skaarto maaju, saliec winamp jau ieprieksh (veelaak nespeesi) mieriigu un patiikamu muuziku. Sagatavo augljus, sulu.. zheleja ir kruta. Lai kad gribeesies eest (gribeesies!) buutu jau lietas vietaas. Ja ir pieejami, sagatavo lielus un sarezhgjiitus atteelus uz ko skatiities (ledus kubicinji uudenii, magic-eye, vecmodiigas ornamentu tapetes forshi pulsee).

Pasaakums jaataisa miilestiibas pilns un uzticams. Man personiigi vienaa briidi shausmiigi sagribas miiljoto cilveeku blakaam, vislabaakie tripi un iipasha tuviiba ir bijushi tieshi kopaa ar 2-o pusi.

pirmajaa reizee need vairaak par 1.5g kalteetas substances. Ja vari kontroleet, liec naakamjaa reizee pa 1/2 g klaat. Man patiik ~2.5-3.5g homegrown (amsterdamas selekcioneetaas ir kudi dullaakas) + on-the-peak kaa kaartiigi uzpiipeet un uzlikt miiljaako click-n-cut sesiju. Tad ir minuuteem ir nirvana.
From:[info]anne
Date: 1. Novembris 2005 - 02:50
(Link)
t.i.
'minuuteem 30'.
veels jau, ieshu guleet.
[User Picture Icon]
From:[info]ripp
Date: 1. Novembris 2005 - 09:14
(Link)
nezinu, kā ir ar to rīgā dabūjamo. man reiz gadījās iemēģināt vienas no amsterdamā pārdodamajām svaigajām sēnēm. personīgi - patika. realitātes nobīdes un tad to straujas maiņas sajūta ir neaprakstāma. kādu brīdi gan likās par daudz, kontrolēt to kādā brīdī nebija iespējams. kopumā visai pozitīvs piedzīvojums. zinu gan, ka citiem tā neveicas. tur ir uzmanīgi jāskatās dozās un noteikti lai pirmajā reizē kāds blakus ir.
From:(Anonymous)
Date: 2. Novembris 2005 - 19:47
(Link)
http://www.shroomery.org/
http://www.erowid.org/plants/mushrooms/mushrooms.shtml
http://www.mushroomjohn.com/index2.htm
http://www.mycotopia.net/
http://www.thenook.org/
[User Picture Icon]
From:[info]bhang
Date: 21. Decembris 2005 - 16:44
(Link)
sēnes ir dzīvas

P'n'P - Psihodēlija & Psihonauti.