Decembris 29., 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
optimiste
15:17 - Lai Jums daudz naudas Jaunajā Gadā un vienmēr!
Ja kāds uzskata naudu par sliktu, netīru, nepiedienīgu vai citādi nevēlamu - tad šis rakstiņš nebūs domāts jums. Un tomēr, nauda arī IR mūsu dzīves sastāvdaļa, tāpat kā mūsu domas, sapņi un viss pārējais, kas ir ap mums.

Un tā, šeit būs sen apsolītās vizualizācijas naudas piesaistīšanai. Ņemiet par labu un, lai iegūtā nauda kalpo labiem, skaistiem un cēliem mērķiem, lai tā kalpo jums, nevis jūs - naudai!

LAPKRITIS. Apsēdieies ērti (aizveriet acis, ja tā ir ērtāk, plaukstas pavērsiet uz augšu.)Iedomājieties, ka no griestiem uz plaukstām krīt naudas zīmes, daudz naudas. Plaukstā iekrīt naudas paciņa, divas, trīss. Jūs spiežat tās pie krūtīm, jo rokās noturēt jau ir par smagu. Kad liekas pietiekoši, pasakat naudai "paldies", ka tā pie jums ir atnākusi.

MACIŅŠ. Apsēdieties ērti, ja nepieciešams, aizveriet acis, plaukstas uz augšu. Iedomājieties maciņu un atveriet to. Iztēlojieties, ka tajā no visām pusēm - griestiem, grīdas, loga birst nauda un vienmērīgi kārtojas maciņā. Tas jau pilns, bet nauda vēl nāk un nāk, it kā maciņš būtu bezizmēra. Kad ir pietiekoši, pasakat naudai "paldies", ka tā pie jums atnākusi.

SKAITĪŠANA.(Šo ir ēri iztēloties pirms aizmigšanas). Iedomājieties, ka pie jums mājās kāds ir atstājis lielu naudas summu, kura viņam pašam pašlaik nav vajadzīga un jūs pa laikam to varat aizņemties. Ja jums vajag, piem., Ls100, tad aizverot acis iztēlojaties, ka pa vienai pārskaitiet naudas zīmes, bet 3x lielāku summu (nezinu, kāpēc 3x lielāku, mums tā mācīja). Kad nauda ir saskaitīta, sakat sekojošu tekstu:"Saskaņā ar augstākā taisnīguma likumu, esiet tik labi un dodiet man ... latus". To var darīt 1x 7dienās, t.i katrā mēness fāzē.

Šeit ir svarīgi ļoti spilgti un reāli iztēloties, kā jūs skaitāt naudu, kā tā slīd jums pirkstos - kā patiesu notikumu. Jo psihologi ir pierādījuši, ka zemapziņa uzskata par jau notikušu faktu domas, kurām mēs ticam un gādā par šo domu īstenošanu. Bet, ja darīsiet šo visu un domāsiet, ka tam nav jēgas, varat panākt gluži pretēju efektu vēlamajam.

Un nepūlieties izdomāt, kam tagad jāntiek, lai tas viss piepildītos, atstājiet šo uzdevumu jūsu zemapziņai. Tā atradīs vislabāko risinājumu. Tā teikt, izpildijāt - un aizmirsāt. Lai veicas!

(5 jau domāja labu | ir laba doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]optimiste
Date:29. Decembris 2004 - 17:26
(Link)
Viena mana draudzene "saņēma" naudu tieši tajā valūtā un žīmēs, kādā bija iztēlojusies. Strādā labi, ja tiešām var noticēt un paļauties.

Pašai bijis tā, ka palūdzu naudu, bet kad tā sāk "nākt" nodomāju - "tas taču nevar būt tik vienkārši!" un nauda pārstāj nākt. Viegli jau teikt "ticiet"! Izrādās arī šajā procesā ir jātrennējas :)

[User Picture]
From:[info]minchux
Date:29. Decembris 2004 - 21:10
(Link)
jāmāk tāā atslābt un paļauties...mmmm vienkārši iegribēt un ļaut ar tevi tam notikt. tieshi tik naivi un vēl naivāk;)
[User Picture]
From:[info]optimiste
Date:29. Decembris 2004 - 23:14
(Link)
Ja varētu to sajust tā pilnībā, lai paliek atmiņā priekš nākamajām reizēm. Man šķiet, ka ar vienu reizi pietiktu, lai pilnībā to izbaudītu un tad jau paļaušanās un uzticēšanās "māksla" būtu rokā.

Tā droši vien tāda laba sajūta?
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:29. Decembris 2004 - 23:18
(Link)
jaa,sajuuta tieshaam,ka kaads ruukjiitis noliek, bet esmu pamaniijusi - tieshaam taa ira, ka ja viena lieta shitaa atgadaas, tas uz shitaas te baazes ir paljaaviiba naakamreiz lielaaka ;)
From:[info]anilirem
Date:1. Maijs 2005 - 16:19
(Link)
kur man taas plaukstas bast ??? tajaa macinjaa ?
i mean.. kaa man vinjas tureet :d
Domā labu! - Lai Jums daudz naudas Jaunajā Gadā un vienmēr!

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jauno psiholoģiju centrs
NLP Centrs
Franču hipnoze

> Go to Top
Sviesta Ciba