Oktobris 3., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
optimiste
09:09 - Tas man daudz ko izskaidro
Šajā sakarā man tā ir jauna un ļoti svarīga atziņa par to, kādēļ dažkārt pārmaiņas ko sagaidām tomēr nenotiek tik ātri cik mēs to vēlamies. Tatad galvenā doma: ja kaut kas ir pamatīgi saprogrammēts, jeb "iesēdies" apziņā, paiet laiks, kamēr to pārprogrammē. Ienāca prātā piemērs ar "ieēdušos" traipu, kura iztīrīšanai vajag vairāk vai mazāk mērcēšanas un tīrīšanas laiku un stiprāku vai ne tik stipru traipu tīrītāju :)

(2 jau domāja labu | ir laba doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]minchux
Date:3. Oktobris 2008 - 11:23
(Link)
ojā, tādēļ itkā runā, ka 30dienas paiet, kamēr mūsu organisms jaunu lietu aptver, līdz ar to 30dienu laikā sev ko jaunu var iegalvot. 4 mēnešu laikā pilnībā nomainās asinis un esmu dzirdējusi ka gada laikā visas orgānu šūnas arī kautkā pārtop jaunas. Iznāk, ka ja mēs vislaik domājam tās pašas domas, tad arī esam vieni un tie paši, ja pēc gada izskatamies un daram to pašu... itkā loģiskas un zināmas lietas, bet vienalga interesanti no šī aspekta uz to paraudzīties :)
[User Picture]
From:[info]optimiste
Date:5. Oktobris 2008 - 07:41
(Link)
Jā, arī zināma lieta, bet sava loģika tur ir. Ja veidojam organismu ar jaunām domām, tad tas arī gluži fiziki top citādāks :)

Mana pieredze ar attīrīšanos ūdens dzeršnas veidā: pēc nedēļas tīri fiziski jutos gaišāka, tīrāka, labāka. Man pat teica, ka no manis it kā starojot kas labs. It kā taču loģiski - ja attīrās fiziski, tad arī domas top gaišākas....
Domā labu! - Tas man daudz ko izskaidro

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jauno psiholoģiju centrs
NLP Centrs
Franču hipnoze

> Go to Top
Sviesta Ciba