Oktobris 2., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
minchux
08:36 - Spirit 2 spirit
Labrīt :)!

Atcerējos vienu lietu. Ir dzirdētas visādas metodes par piedošanu un u.c attiecībā uz kādu konkrētu personu. Esmu vairākās vietās lasījusi par t.s. garīgo ētiku šinī sakarā. Ja jūs gribat piem. ar kādu salabt, tad runājiet ar šīs personas garu, tb itkā jūs caur savu garu nododat otras personas garam informāciju, ka jūs labprāt vēlētos attiecībās ieviest salabšanu / vai ja nu kāds vēlas ar šo cilvēku būt tuvāks :). Tam skaidroums ir tāds, ka gars sargā ķermeni un caur garu realizējas mūsu dzīves plāns un ja tas otras personas gars pieņems šo lūgumu, tad viss notiks un viņš ļaus tam materializēties. Gari pa nakti (jo fiziskais ķermenis atpūšas, gari var "pavazāties" apkārt un padarīt savas štellītes :D) aizdodas viens pie otra un pakomunicējas. Parasti ar mīlestību lūgts, notiek arī :)! Es ceru, ka es saprotami izskaidroju.
Foršu dieniņu.

(11 jau domāja labu | ir laba doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:2. Oktobris 2008 - 08:50
(Link)
Un ko darīt, ja tas otrs gars ir saslimis? :(
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:2. Oktobris 2008 - 09:01
(Link)
Pirmais kas nāk manās sajūtās par šo ir, ka man liekas gars jau nav saslimis, saslimst jau prāts, fiziskais ķermenis. Jo diagnozi nosakam mēs šeit uz zemes. Gara pasaulē jau notiek attīstība, pat ja mēs to neredzam, gars tik un tā saņem uzdevumus, kas jāatrisina, cita lieta kā ar to tiek galā. Pa lielam tas ir tā gara plāns uz zemes caur šādu stāvokli kaut ko apgūt.
Manuprāt, gariem tas diez vai traucē komunicēt. Vismaz es to tā sajūtu.
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:2. Oktobris 2008 - 09:20
(Link)
Domā, ka tas ir prāts, kurš senseniem notikumiem piešķir pilnīgi citu skanējumu, izdomā, ka derētu atriebt to, kur nekā atriebjama nebija? Vai tomēr tas ir gars, kurš aiz pārpūles rada pilnīgi šķības emocijas un izjūtas? Un trakākais, ka tas cilvēks ārda visu ap sevi... Un, ja tā turpinās, tad pazaudēs arī to, par ko it kā cīnās...
[User Picture]
From:[info]optimiste
Date:2. Oktobris 2008 - 09:42
(Link)
Zemapziņa akli izpilda tās pavēles, ko tai dodam un nešķiro, ko vajadzētu un ko ne. Mēs ar savu prātu un domāšānu dodam tai norādījumus un nekad ne otrādi.
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:2. Oktobris 2008 - 09:52
(Link)
Zemapziņa= gars?
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:2. Oktobris 2008 - 10:33
(Link)
tas drīzāk pieder pie gara kā pie prāta. Jo zemapziņa ir kā mūžīgais ieraksta maģītis, kas visu fiksē un neko neanalizē. Prāts analizē. Prāts izvērtē slikti/labi, patīk/nepatīk. Kā arī akceptē vai neakceptē zemapziņas dotos signālus, tb intuīciju klausa vai neklausa
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:2. Oktobris 2008 - 10:36
(Link)
Nu re- tad jau sanāk, ja prāts slims, ar garu nav vērts runāties... Tāpat nedzirdēs...
[User Picture]
From:[info]minchux
Date:2. Oktobris 2008 - 11:27
(Link)
well, vispārīgi sākotnējā mana doma šim poustam ir = tas tiek darīts attālināti. un nozīmīga ir piebilde - ja to dari ar mīlestību un tici, tad viss iznāk. un šeit nav runa par otra izmainīšanu, kā arī ieejot jau pavisam citā tēmā - tu otram nevari palīdzēt, ja viņš to nevēlas, ja runa ir par ko tādu. nu tā kautkā..
[User Picture]
From:[info]kreiza
Date:2. Oktobris 2008 - 11:32
(Link)
Nu ja :) Ok, paldies par sarunu :)
[User Picture]
From:[info]optimiste
Date:2. Oktobris 2008 - 09:10
(Link)
Labs
[User Picture]
From:[info]optimiste
Date:3. Oktobris 2008 - 08:39
(Link)
Vakar šajā šakarā man radās tāda doma:
Nu, piem., man ir ļoti svarīgi, lai rīts sāktos labā noskaņojumā un tad vakarā pirms gulētiešanas es varu lūgt savu zemapziņu (vai Visvareno spēku, vai Dievu (nav svarīgi kā mēs to dēvējam)), lai atrod veidu kā mēs visi no rīta ceļamies ar pozitīvām emocijām un labām nojautām par esošo dienu.

Pie viena iztēlojos to tā, kā tas būtu īstenībā - visi smaidīgi un draudzīgi :)
Domā labu! - Spirit 2 spirit

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Jauno psiholoģiju centrs
NLP Centrs
Franču hipnoze

> Go to Top
Sviesta Ciba