Piedāvājumi Draugi Grafiks Informācija Iepriekš Iepriekš Nākoš Nākoš
Meklē vai piedāvā darbu? - vairumtirdzniecības menedžeris
nausee
[info]darbs
[info]nausee
Add to Memories
Tell A Friend
vairumtirdzniecības menedžeris
Comments
nausee From: [info]nausee Date: 14. Marts 2007 - 12:10 (Ieraksts)
Kandidāti tik vienaldzīgi tagad, tik pohujistiski kļuvuši... Cik daudz neatnāk, neierodas, atsakās pēdējā brīdī u.tml.
Atgādinājuma sms sūtam, arī zvanam daudz, reizēm liekas, ka pat pārāk daudz.
Par to otro kārtu neko nesapratu...
dusk From: [info]dusk Date: 14. Marts 2007 - 12:25 (Ieraksts)
Ai nu sviests par to atsaka. Gadiens no konkurentiem. Pagašnedēļ es biju saslimis bija sarunāts nedēļas vidū tikties. Patiesībā firma mani izvēlējusies kā labāko. Pirmdien sarunājām, ta nu es otrdien pazvanu un pasaku nebūšu. Tad zvana vēlāk ko es iedomājoties? Labi viennojāmies, lai uzzvana pirmdien un nop. Man jau diezgan po ja zvanīs es pasūtīšu ratā, jo darbs man tā nevisai neinteresē (darīt varu), firma ceļ padaudz sevi saulītē, pats ne rakstīju, ne ko darīju tik cik uz 1 interviju aizvilkos.
Pohujistiski palikuši, jo melo sludinājumos, mazas algas, melošana, pekstiņu stāstīšana. Skaisti muldēt un lietot terminus konkurētspējīgs, labs atalgojums, sakārtota darba vide, izaugsmes iespējas. Man tāda sajūta rodas lielākā daļa to raksta formalitātes pēc. Kādu lojalitāti gaida, ja tīri biznesmenis pats nevar padiskutēt par maniem jautājumiem: - kāpēc tāds pārbaudes laiks? - kādi uzņēmuma nākotnes plāni, īsi? -kāda ir vidējā uzņēmuma alga? un tamldzīgiem pēc situācijas. Mani interesē ko es dosu uzņēmuma un ko man tas dos. Pilnīgi noteikti es nebūšu xmas vecītis. Backup variantu arī daudz. Mazalgotiem amatiem es vispār nestādos priekšā kā darbiniekus atrod. Kaut kādu darbu var atras 1 h laikā, pa 300 Ls 1 dienas laikā tapēc ar cilvēkiem vienalga.
nausee From: [info]nausee Date: 14. Marts 2007 - 13:43 (Ieraksts)
Par to, ka uzņēmumi iemācījušies skaisti muldēt, daļēji pat piekrītu - vienā tādā esmu strādājusi, "ieberzos" toreiz, jo patiesi muldēja, īpaši par atalgojumu. :)
Bet tīri no darba devēja viedokļa: saki, ko Tu pats darītu(ja būtu darba devējs), lai piesaistītu cilvēkus atsaukties uz sludinājumu, atnākt uz interviju un piedalīties konkursā?
dusk From: [info]dusk Date: 14. Marts 2007 - 14:40 (Ieraksts)
Kādreiz muldētu.
Ai es neesu ieberzies, bet šokējies. Šobrīd tā ar ietu atklātām kārtīm. Piedāvāju tik un tik, sākot no. Maziņos darbos, kad pats meklēju tā ar saku darbs tāds, gribi piesakies, gribi nē, var protams citur atrast vairāk, bet ja vajag uz sitiena dari. Neuzskatīt citus par muļķiem vai darīt to rafinētāk un prasties teikt sev pietiek. Lielajiem amatiem pārskatīt esošo noslogotību, piemērotību. Vispārēju uzņēmumu optimizācija. Mazajiem vispār pārskatīt savu darbību. Es piemēram aizgāju no uzņēmuma kur gada laikā nomainījās viss kolektīvs. Šefs tik gudri muld, vazājās pa mēdijiem, darbi nulle, miris uzņēmums. Varbūt jaunais projektu vadītājs izvilks, varbūt ja neapniks pašam. Turējos kādu brīdi ,jo biju pateicis, ka tik ilgu laiku strādāšu, bet tad man vnk piebesīja xmas vecīti tēlot. Mazie uzņēmumi vispār liela daļa tādi kas nu piedodiet es tādus varu taisīt čupām, tomēr nedaru, jo uzskatu nevar izdzīvot neefektīvi veģetēt. Darbības tirgot, pārstāvis vispār :D Fastpeople jau ar nekas tāds, minimālas izmaksas, svarīgākais pirmais klientu loks. Es uzskatu ar laiku lv bankrotēs dafigā, izšķirs visu kadri, ģimenes uzņēmumi, individuālie veicēji to grupas. A tagat tik uzņēmējs bļauj un iziet uz visu ko cik pašam nau kauns. Rīgā dažreiz baltajām apkaklītēm gribas gāzt pa seju, senāk 10 gadus atpakaļ, kad strādāju 1 vasaru gaterī pat tur tādu sviestu nebiju redzējis kā tagat. Sāks spaidit valsts viss notiksies.
Labi piemēri uzņēmumiem, kur pēdējo 7 gadu laikā bijis uz intervijām: YIT (neder man tomēr darbojas labi, jā teiksiet pie vāču nauda aizmugurē, tomēr tā ne vienmēr izsaka visu nauda, Viessman, piemēram, tādi pakaļas, es pat bloķēt esmu uzlicis db, lai šiem mani nerāda, pretīgs iestādījums fūrija, kas pie stūres lv ir :D), Airbaltic (nezinu kā tur biļešu tirgotājiem, stjuartiem, bet man testi bija grūti un attieksme super, neizturēju konkursu :( ), mazāks Alfis (trāpījos tur netēmā, neinteresēja darbs, ideāla attieksme).
Neforšo sarakstu varu minēt desmitos :D intervijas 3 min un darbadienas 1 dienas garumā. Var jau būt ka esmu eksaktais man viegli dabūt darbu :)
dusk From: [info]dusk Date: 14. Marts 2007 - 12:32 (Ieraksts)
Ja tu neesi tici, tad send message nevis jāzvana man. Tas par to otro.
12 pirms manis vai mani tas interesē
Info
User: [info]darbs
Name: Meklē darbu?
Kalendārs
Back Maijs 2022
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Šeit
Meklē un piedāvā darbu