Piedāvājumi Draugi Grafiks Informācija Iepriekš Iepriekš Nākoš Nākoš
Meklē vai piedāvā darbu? - Izmisīgi meklēju darbu....
[info]darbs
[info]diana_o
Add to Memories
Tell A Friend
Izmisīgi meklēju darbu....
Ja kāds meklē smaidīgu biroja vadītāju, sekretāri, asistenti, lietvedi vienā personā, tad tā esmu tieši es!
Pašlaik studēju Alberta Koledžā, Iestāžu darba organizācijas un vadības studiju programmā(vakara nodaļā). Izvēlējos šo studiju programmu, jo vēlos apgūt un pilnveidoties personālvadības un saskarsmes jomā, kas palīdz man veiksmīgi veikt biroja vadītājas, vadītāja asistentes pienākumus.
Amerikas uzņēmuma Latvijas filiālē-filiāles direktora asistente-asistēju direktoram ikdienas darbos, sadarbojoties ar lielākajiem veikala tīkliem Latvijā (Rimi, Sky, Cenu Klubs, Depo, Rimi u.c.), asistēju dažādu tikšanos laikā, kur iepazīstinājām ar mūsu produkciju un apspriedām sadarbības iespējas (pēc kurām tad rakstīju atskaiti par tikšanos). Vadīju personāla lietvedību, biroja darbību.
Strādājot par biroja vadītāju, vadītāja asistenti industriālās tehnikas servisā, ieguvu nenovērtējamu pieredzi darbā ar klientiem, iemācījos komunicēt ar dažādiem cilvēkiem, orientēties uz klientu vajadzībām, kā arī ieguvu stresa noturību sarežģītās situācijās. Mani galvenie pienākumi bija uzturēt servisa lietvedību, strādāt ar klientiem (līgumi, debitoru kotrolēšana, apmaksas termiņi, pavadzīmes programmā AXAPTA) un personālu, veikt dažādus, vadītāja uzticētus, darbus, sadarboties ar, mūs apkalpojošiem, uzņēmumiem un rūpēties par kolēģu un viesu labsajūtu mūsu birojā.
Ceļubūves uzņēmumā –lietvede, ceļazīmju atskaišu gatavošana, pieteikumu sagatavošana izsludinātajiem konkursiem, asistēšana vadītājam ikdienas darbos.
Esmu izveidojusi sevi kā personu ar augstu atbildības sajūtu, labprāt uzņemos iniciatīvu. Esmu enerģiska, mērķtiecīga un neatlaidīga. Man piemīt analītisks domāšanas veids, taču patīk izpausties arī radoši.
Pieņemot mani darbā, Jūs iegūsiet savā kolektīvā ieinteresētu, atbildīgu un atsaucīgu darbinieci, kura ir orientēta uz uzņēmuma attīstību.
Es priecātos pievienoties Jūsu uzņēmuma komandai un novērtētu iespēju tikties ar Jums klātienē.
Ļoti gaidīšu kādu piedāvājumu. Interesentiem nosūtīšu CV.
Comments
neraate From: [info]neraate Date: 17. Janvāris 2010 - 17:22 (Ieraksts)
Ja sfērā neatradīsi, vari atmest e-pastu uz neraate pie inbox el vē un es iedošu kontaktus uzņēmumam, kam vajag darbiniekus. Darbs saistīts ar tirdzniecību, nekas diži spožš, bet der, ja uznāk pilnīgs izmisums. pilna slodze - studentam, kam jāiet uz lekcijām īsti nederēs
/man pašai bija problēmas tikt pat līdz intervijai
neraate From: [info]neraate Date: 17. Janvāris 2010 - 17:23 (Ieraksts)
t.i. man ilgstošu laika periodu bija grūti pat tikt līdz intervijai sfērās, kurās meklēju vekances, tādēļ iemetu savu meilu, lai, ja nu gad. kas, ir kāds variants
From: [info]graudina Date: 2. Septembris 2010 - 11:10 (Ieraksts)

Piedāvāju darbu!

Darbs internetā. Nav saistīts ar sērfošanu pa Internetu vai pārdošanu. Nekādas iepriekšējas pieredzes. Visi, kas prot aizsūtīt e-pastu un kopēt tekstu, var to izdarīt. Var strādāt pēc brīva grafika. Peļņa no 75$ un vairāk (2500$). Viss atkarīgs tikai no Jūsu ieguldītā darba. Ir nepieciešama tikai pieeja pie interneta. Ja Jūs interesē mans darba piedāvājums, rakstiet uz e-pastu, vēstules tēmā ierakstiet :"DARBS" un es aizsūtīšu Jums tālākas instrukcijas kā iesaistīties mūsu projektā, kurā veiksmīgi naudu pelna miljoniem cilvēku visā pasaulē! Kad man piedāvāja iesaistīties šajā projektā, es sākumā domāju, ka tā ir krāpšana, bet nu esmu sapratusi, ka tas ir labs naudas pelnīšanas veids! e-pasts: marija_graudina@inbox.lv
3 pirms manis vai mani tas interesē
Info
User: [info]darbs
Name: Meklē darbu?
Kalendārs
Back Maijs 2022
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Šeit
Meklē un piedāvā darbu