tautas viedoklis

"Katru dienu kādi pāris simti radošu jauniešu uzskata par nepieciešamu informēt par jaunākajiem telefonu tarifiem, sieviešu biksīšu ieliktnīšiem vai izpārdošanu kārtējā supermarketā.

Reklāma == spams == informēšana.

Varbūt tev būtu vērts apdomāt karjeru mārketingā - naivuma līmenis un ilūzijas ka kādam gribas uzzināt par to kas tev svarīgs liecina ka varētu tālu tikt."

līdz ar to [info]aizliegts_v un citi interesenti aicinu izteikties kā mēs varētu piesaistīt komūnai citus interesentus, bet lai tas nebūtu "Bāzt savu (neglīto un kauslīgo) bērneli visiem garāmejošajiem degunā" stilā? vai arī apmierinamies, ka tikai mums patīk neglītais un kauslīgais bērnelis [info]cp, izveidojot elitāru sabiedrību un nospļaujoties par tiem, kas arī gribētu, bet nezin, ka mēs esam un kur esam?

šo es uzskatīšu par komplimentu:
"Tavs naivums un skropstu mirkšķināšana ir vienkārši apbrīnojama." :)



citāti no http://klab.lv/community/pajautaa/3607326.html
Tags:

Comments

varbuut ne gluzhi par teemu, bet taada man paardoma radaas...:
patiesiibaa, man shkjiet, ka reizeem taa probleema ir taada, ka lielaakoties visi, kas raksta pie sevis kaut ko par celjojumu, raksta ne tikai par to celjojumu, bet arii par krietni vairaak par cilveekiem, ar ko aizdevushies kaut kur kopaa vai cilveekiem, kas palikushi maajaas utt. liidz ar to shkjiet, ka copy+paste rezhiimaa sheit iipashi neaizrausies... taapeec it kaa sanaak, ka jaaraksta otrs palags.... bet tas prasa sanjemshanos..
principaa jau es labpraat arii vareetu sheit samest aprakstinjus par to, kas un kaa, un kur.. bet slinkums jaapaarvar :)
ir jau ir slinkums, piekrītu. tas man liekas ir lielākais klupšanas akmenis šai komūnai. kaut kur ceļot visiem patīk, bet pēc tam atskaitīties - nevienam. man ir tāda sajūta, ka tieši kā atskaites šobrīd tiek uztverti šejienes puksti, bet nu patiesībā vajadzētu būt dalīšānās piedzīvotajā.
Zini, varbūt īpašu reklāmu tiešām nav vērts, bet, ja ieraugam ka kāds kaut ko šīs komūnas tēmei pie sevis ielicis, painformējam, ka arī te to var ielikt. Bez liekas uzbāzības, protams :)
Un vēl, liekam te arī derīgas adresītes, informācija utt., ne tikai atskaites. Kā Tu jau nupat izdarīji.

CibaCeļo

ka tik nu nosaukums nebūtu jāmaina! Nemūžam neiedomātos zem `cp` atrast ko aizraujoshu! :P

Re: CibaCeļo

Pag, nosaukuma maiņa, manuprāt, ir ļoti vajadzīga. Labs nosaukums ir vismaz puse no panākumiem. Tas gan par plašsaziņas līdzekļiem, bet Ciba jau arī tāda ir :)

Re: CibaCeļo

izklausaas gana labs nosaukums ;)
Starp citu, ieteikums ciba_celjo man varen iepatikās.
man gan nevisai. pārāk bezpersoniski. man patīk atsevišķi cibiņi, bet ciba kopumā ar visu inboxu.... nuuuuu... :)
Toties īsi.

Jūlijs 2015

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Powered by Sviesta Ciba