30 August 2008 @ 04:13 pm
 
ziņa #1 - ja nu kāds to gadījumā nezina [kas būtu visai maz iespējams, ņemot vērā šīs komūnas specifiku], tad Zeitgeist otrā daļa būs publiski novelkama 3. oktobrī.
ziņa #2 - ja mēs ticam elites insaiderim, kurš  www.projectcamelot.org mājaslapā tiek dēvēts par hawkeye, tad Zeitgeists iznāk tieši divas dienas par vēlu, jo 3. oktobrī vismaz iekš USA cilvēki vairs nevarēs brīvi piekļūt netam, info tikšot cenzēta. Vismaz tāds esot elites plāns. Vēl plāns sevī ietverot izprovocēt Krieviju uzbrukt Polijai, iesaistīt karā USA un NATO, izsludināt USA karastāvokli, kas nekad nebeigtos, līdz ar to tiktu atceltas vēlēšanas un ieviest totalitārismu. Šeit gan būtu īsti vietā piebilst, ka, spriežot pēc citiem info avotiem, bez ļaunīgajiem Iluminati ir vēl citas organizācijas, kuras ir informētas par šādu soli un šobrīd centīgi darbojas lai to novērstu. Turklāt, vecais labais Deivids Vilkoks jau n reizes ir teicis, ka visi šitie plāni pasaules pārvaldīšanai ir lemti neveiksmei. Izklausījās argumentēti. Vairāk par viņu un viņa darbu iekš www.divinecosmos.com .
 
jautājums #1 - vai kāds ir lietas kursā par džeku vārdā Benjamin Fulford? un, ja ir, tad viedoklis/komenti?
 
 
( Post a new comment )
almighty_j[info]almighty_j on August 30th, 2008 - 06:00 pm
Es neticu nevienam, cenšos domāt ar savu galvu. Un pēc tam izvērtēt cik, piemēram, Ekonomiskā Sitējvīra pamatojums 'sekss, nauda & vara' varētu būt spēcīgs kārdinājums zinot, ka vairumam cilvēku pietiek pat tikai ar 1 no augstākminētajiem, lai piekāstu visu pārējo, morālās vērtības ieskaitot. Tad nāk nākamais faktors, kas arī ir labi zināms - ko nevar nopirkt par naudu, var nopirkt par lielu naudu. Ands so on. Summējot tam visam klāt tādas lietas kā pērkamu politiku un kaudzēm no loģikas un sabiedriskās lietderības viedokļa neizskaidrojumus lēmumus un rīcību, es pilnībā pieļauju, ka īstā politika tiek spēlēta kulisēs, tas, ko redzam oficiāli, ir teātris un līdz ar to Fullford'am ir taisnība. Tāpat, kā visiem pārējiem, kas saka būtībā vienu un to pašu...
(Reply) (Parent) (Link)