13 January 2014 @ 09:29 pm
 
Viss iet peec plaana, illuminati muus gatavo citplaneetieshu atnaakshanai (kas buus reptiliaanji plejadiaanju izskataa): http://www.apollo.lv/portal/news/articles/226119
 
 
( Post a new comment )
almighty_j[info]almighty_j on January 13th, 2011 - 11:38 pm
Tādā gadījumā iesaku seriālu "V" 2009.g., tas vairāk pa Tavu līniju. Raksts tikai vēlreiz apliecina neizbēgamo, neko vairāk. Nekas nav minēts nedz par izskatu, nedz formu.
(Reply) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on January 14th, 2011 - 04:56 pm
Esi pamanījis, ka šāda veida raksti no LV ziņu portāliem visbiežāk minēti tieši Apollo?

Pats raksts nav žurnālista izgudrojums, tajā tiek referencēts cits ziņu avots, tātad tas ir kāds notikums, kuru daži portāli izvēlas atspguļot, savukārt citi - ne. Interesanti, kam pieder Apollo un kam - Tvnets, delfi utt..
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on January 14th, 2011 - 05:29 pm
Tieši tā. Mēs jau nezinām, no kurienes informācija īsti nāk, kur sagrābstīta un kas/kurš īsti izvērtē, ko publicēt, ko nē.

My bad. Nav ne jausmas, kam pieder TVnets, Delfi, u.c.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on January 14th, 2011 - 10:45 pm
Ja ievēroji, tad bieži mēs nezinam arī rakstu "autoru". Visai noderīgi, ne?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on January 14th, 2011 - 11:15 pm
Tieši tā! Nav raksta autoru, ja ir, tad kurš gan var pierādīt, ka tas ir tieši šī autora raksts, nevis Copy-Paste variants, par ko jau pienāk ziņas itin bieži. Tāpat bieži vien nav atsauču uz raksta izcelsmi, avotiem.

BIG credibility, huh?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on January 15th, 2011 - 10:52 am
Cikos šodien ir tā Z - lietiņa?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on January 15th, 2011 - 12:04 pm
@ 15:00, K.Sunī (skat. blogā). Būsi?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on January 15th, 2011 - 12:10 pm
Būšu, ja vien varēšu atrast sēdvietu. Manā skatījumā, šim būtu jābūt notikumam, kas k-suni šodien apgāž otrādi no ļaužu pārpilnības.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on January 15th, 2011 - 07:24 pm
Now we know for sure you were EXACTLY right. :) :]

Now you can be proud of yourself. :)
(Reply) (Parent) (Link)
sickboy[info]sickboy on January 14th, 2011 - 06:10 pm
Man likaas, ka tas taapeec, ka apollo vnk ir vairaak zinju nekaa tvnetaa. Ka tvnetaa ieliek tikai "noziimiigaako".
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on January 14th, 2011 - 10:44 pm
Vienmēr ir kāds, kurš izlemj, kas ir "nozīmīgākais".


Bet, ja nu Tu gadījumā vēlies uzklausīt manas domas, tad:

1)Līdzšinējā pasaules vēsture liecina par sekojošu tendenci - kad kādai cilvēku grupai ir mērķis, kuru nepieciešams sasniegt, ievērojot maksimālu slepenību un piesardzību, tad veiksmīga mērķa sasniegšana nekad nenotiek uzreiz un kā acīmredzams notikums [kā, piemēram, feiku citplanētiešu ierašanās]. Citiem vārdiem - ja Tu vēlies, lai cilvēki beigtu ēst kartupeļus un vēlies to paveikt patiesi sekmīgi, Tu neaizliegsi kartupeļus, Tu vienkārši veicināsi daudzu līdzvērtīgu dārzeņu popularitāti, centīsies pārņemt kartupeļu biznesu un vadīsi to nesekmīgi, pieļaujot daudzas PR neveiksmes, izstrādāsi kartupeļu gripu, popkultūrā visi ēdīs baklažānus utt.

2)"Fake alien invasion" vai jebkas cits ar līdzvērtīgu nosaukumu jau vairākus gadus plaši cirkulē konspirāciju aprindās un, līdz ar to, visai droši var apgalvot, ka tas nekad nenotiks. Es nesaku, ka tas nav ticis plānots, bet šāds notikums alternatīvajiem medijiem piešķirtu kaut niecīgu ticamību un... nu, tas vienkārši nenotiks.

3)Mans personīgais viedoklis par Visuma funkcionēšanu sevī kā vienu no "noteikumiem" ietver t.s. brīvās gribas principu. Cilvēkiem ir iespēja izvēlēties - domāt, ka mūs regulāri apciemojoši citplanētieši ir ikdienas realitāte vai ne. Ja pēkšņi virs mūsu galvām sāks gaišā dienas laikā planēt melns mākonis ar lidojošiem objektiem un Obama ar viņu līderi sarokosies uz White House mauriņa, ļoti lielam skaitam pasaules iedzīvotāju tas būs fenomenāls šoks un viņu priekšstats par pasaules uzbūvi būs pilnīgi sadirsts. Es gluži vienkārši neredzu iespēju, kā šāds klajš brīvās izvēles iespēju pārkāpums jebkad varētu norisināties.

4)Es joprojām nedomāju, ka pasaulē ir viena cilvēku grupa, kuras kontrolē atrodas pārējā planēta. "Kā augšā, tā apakšā" princips, pēc manām domām, strādā visās jomās: ja mēs, planētas parastie iedzīvotāji, par savām ietekmes sfērām strīdamies un cīkstāmies, tad planētas pārvaldītāju struktūrās jānotiek tam pašam - strīdi, ķīviņi un kašķi starp bariņu ļaužu, no kuriem ikviens vēlas būt galvenais.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on January 14th, 2011 - 11:24 pm
Burvīgs izklāsts. Šo varētu sadrukāt uz grāmatzīmēm un izdalīt veselu čupiņu [info]sickboy lietošanā. As a reminder. :D
(Reply) (Parent) (Link)
sickboy[info]sickboy on January 15th, 2011 - 07:29 am
Bet ko pashi alieni par to domaa? Vinji te ir ieguldiijushi tik daudz energijijas, vinji chenelingos staasta visaadus briinumus - visa new age kustiiba izskataas peec real alien invasion un diez vai vinji domaa aprobezhoties ar chenelingiem, tas driizaak ir kaa ievads/sagatavoshana. Diez vai vinju plaanus arii izjauks tas, ka alternatiivajaa meedijaa kaads par to ir iemineejies.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on January 15th, 2011 - 10:52 am
Nu, uzzvani viņiem un paprasi! ["Kā augšā, tā apakšā" - alieni nav viens, varens cilvēks, ja viņi ir, tad ir sadalīti līdzīgi kā mēs un nav vienas grupas, kas izlemj visu turpmāko]
(Reply) (Parent) (Link)