27 April 2009 @ 04:00 pm
Kas, tavuprāt, notiek ar cūku gripu?  
[izsakam versijas par virsrakstu]


[manējā - nezinu vai šitais H1N1 paveids ir kaut kā saistīts ar cilvēka radītu mikrobioloģisku izstrādājumu, bet brēka, kas ir sacelta par šo infekciju, ņemot vērā viņas niecīgo mirstību un labās atveseļošanās iespējas, izskatās pārspīlēta. nez, no kā tam būtu jānovērš uzmanība? ja nemaldos, tā gripa plosās jau vairāk kā 2as nedēļas, bet brēka ir sākusies tikai tagad, kad misters baraks [kuru es joprojām neuzskatu par slikto džeku] sāk publicēt buša spīdzināšanas listus. protams, gan jau ka ir arī miljardiem citu iemeslu]
 
 
( Post a new comment )
[info]kalifornija on April 27th, 2009 - 04:16 pm
neoficiālajos medijos parādās versija, ka brēka sacelta, lai notušētu ufo disclosure un lai testētu paskatītos, kā cilvēki reaģē un kā darbojas valdības nolūki.
(Reply) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on April 27th, 2009 - 07:32 pm
es vairāk sliecos uz komenta otro daļu :)
(Reply) (Parent) (Link)
ēvele[info]skazhy on April 27th, 2009 - 04:55 pm
Vienā no konspirāciju ziņu avotiem arī nepajokam par šito cepās. Es gan laikam ziņas par maz lasu, jo neesmu paspējis iespringt par godu cūūk gripai.
(Reply) (Link)
almighty_j[info]almighty_j on April 27th, 2009 - 06:58 pm
Ok, rakstot komentāru vēl neesmu lasījis neko tālāk. Pirmā doma, kas ienāca prātā, bija - atkal kretīni uzmeistarojuši kaut kādu superbīstamu vīrusu, ar kuru izslaktēt cilvēki. Nu, nerodas tādi šaušalīgi mutanti tāpat vien, 'natural selection' ceļā.
(Reply) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on April 27th, 2009 - 07:31 pm
es neesu drošs, vai šitais ir šaušalīgs mutants. mirstība ir ap 1/15, turklāt lielumlielā daļa saslimušo ir nabadzīgi ļautiņi ar sūdīgu uzturu un mazām pretestības spējām. moš šitais ir tikai izmēģinājums, kas to lai zina.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]kalifornija on April 28th, 2009 - 09:29 am
Man šķita dīvaini, ka piemēram CNN ziņās tā sauktie eksperti teica, ka tas nav nekas nopietns un simptomi un izveseļošanās norit vieglāk un ātrāk kā parastai gripai, tāpēc satraukties vispār nav vērts. Tomēr CNN web lapā to vien var redzēt kā visādus bailes un paniku ģenerējošus atslēgvārdus. Kaut kāda viņu foršā stratēģija.
Tomēr ņemot vērā iepriekšējos gripu gadījumus, un salīdzinoši straujo infekcijas izplatību, šī varētu būt arī īsta, ja ne pēdējais ģenerālmēģinājums.
(Reply) (Thread) (Link)
fuckyuu[info]fuckyuu on April 28th, 2009 - 03:34 pm
gudrais vecis no pr.camelot, jebšu mr. burišs teic, ka mirstība ir ap 2%, turklāt vīruss mirst tamiflu un ķiploka klātbūtnē. sounds good.
(Reply) (Parent) (Link)
Timoo[info]timoo on April 30th, 2009 - 08:54 pm
(Reply) (Link)