Vērojumi Komunāri ziņo Kalendārs Par komūnu Vecāki vērojumi Vecāki vērojumi Jaunāki vērojumi Jaunāki vērojumi
Zili brīnumi -
[info]confuse_a_cat
[info]krauklis
Add to Memories
Tell A Friend
Comments
From: [info]krauklis Date: 2. Augusts 2005 - 12:07 (URL)
Ad infinitum, kaa teiktu muusu augsti izgliitotaa Jolanta. ;)

Nu luuk, Tu jau saac saprast, ka ar "zinaatniskiem argumentiem" un "citaatiem" ir jaabuut uzmaniigiem. Tas labi. Arii J.C. dotos datus var neviennoziimiigi interpreteet. Droshi vien var arii atrast peetiijumus (izmantojot citu metadologjiju), kas paraada ko citu. To tad arii sauc par zinaatni. Parasts cilveeks tam visam nevar izsekot liidzi. Taapeec es neuzticos cilveekam ar izgliitiibu - nez kur izrauts izrauts M.Psych. graads un dazhi kursi, bez nopietnaam publikaacijaam.
From: [info]murse Date: 2. Augusts 2005 - 16:37 (URL)
Tas, ka Tu neuzticies kādam, vēl nenozīmē, ka šai rakstā izmantotā literatūra vai citāti bija tendenciozi. Tie nebija nedz izrauti no konteksta, nedz pārfrazēti sev izdevīgā veidā, arī oponenti nebija nepamatoti nomelnoti. Mēs te varam diskutēt mūžīgi, taču Tev manā skatījumā tā arī nebija nekādu skaidru pierādījumu, ka Jolantas raksts būtu, kā tu izteicies sākumā: "Tipiska manipulaacija ar nespeciaalistu, izraujot no konteksta kaut kaadu statistiku un faktus, sakaartojot "kaa labaak izskataas", tajaa pashaa citu viedokli saucot par "tumsoniibu" un "biedeejoshu neizgliitotiibu".
Toties šo tekstu var labi attiecināt uz augšminētajiem K.D. citātiem, kam loģiskus pamatojumus Tev tomēr bija neiespējami atrast. (jo latvijas tautas izmiršanai nav nekāda sakara ar homoseksuālismu; K.D. viņus aicina ne tikai nomētāt ar akmeņiem, bet noslaucīt no zemes virsas, palasi latvians.lv; utt.)


From: [info]krauklis Date: 2. Augusts 2005 - 21:02 (URL)
Nu labi, es neizteicos preciizi. Vareetu teikt taa "Tas izskataas gluzhi kaa tipiska manipulaacija..". Konkreetos melos es autori nepiekjeeru un nemaz nemeegjinaaju, neesmu psihologs. Bet vai tad Dimiters lieto zinaatnisku valodu un datus runaajot par hsx? Ja taa, tad tieshaam, taa no vinja - nezinaatnieka buutu paardroshiiba.
From: [info]murse Date: 3. Augusts 2005 - 09:53 (URL)
Nu, man jau liekas, ka viņš ir pārkāpis to robežu, kur sākas pārdrošība un bravūra un beidzas godīgums pret sevi/citiem. Vienkārši paliek pie sava, lai ko tas arī maksātu un lai cik nepamatoti vai murgaini tas nebūtu.
From: [info]krauklis Date: 3. Augusts 2005 - 10:11 (URL)
Vinjsh ir fanaatisks, speelee uz visu banku, dazhreiz paarshauj paar striipu, bet nedomaaju, ka vinjsh apzinaati melotu sev vai citiem. Turklaat, kaa vaarda maakslinieks vinjsh ir daudz paaraaks par lielaako dalju njirdzeeju Cibaa. Vinjam ir savs funktieris, meegjini to saprast. Velns nav tik melns kaa vinju maalee.
From: [info]murse Date: 3. Augusts 2005 - 14:03 (URL)
Manuprāt, viņš izmanto savus talantus (kas viņam neapšaubāmi piemīt - oratora, rakstnieka, dzejnieka talanti) cilvēku savstarpējai sarīdīšanai, maldināšanai un apmelošanai. Šiem mērķiem K.D. nežēlo nedz dzeju, nedz sulīgus epitetus, nedz savus un citu bērnus (piemēram, pieminot "visus latvijas bērnus" savos uzsaukumos). Tas ir grēks ne tikai bībeliskā, bet arī cilvēciskā skatījumā.
Taču šī diskusija vairs neattiecas uz kopienu un būtībā tagad runājam katrs par savu personīgo viedokli, tapēc neturpināšu.
Paldies par sarunu ;)
From: [info]krauklis Date: 3. Augusts 2005 - 20:59 (URL)
Paldies Tev ar' :)
70 pasmīkņājuši / pasmīkņāt
Par komūnu
Acīmredzamais - neticamais Latvijas medijos
Name: Acīmredzamais - neticamais Latvijas medijos
Kalendārs
Back Februāris 2022
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728