|
[Jan. 4th, 2010|01:23 pm] |
|
|
|
Comments: |
Es teiktu, ka prosas garšīgumu ietekmē 1) kārtīga skalošana vairākos ūdeņos, 2) izmērcēšana nakts garumā. Pēc tam galvenais ir princips, kas attiecas uz visiem putraimiem - mazāk vārīt, ilgāk atstāt vienkārši zem vāka, ideāli - ietīt katliņu dvielī.
paldies! bet man vēl viens diezgan pastulbs jautājums - pēc kā apmēram viņa garšo? bērnības atmiņas saka, ka nepēckā vai mazliet pēc izmirkuša papīra. bet kā ir, ja viņu uztaisa kā vajag? līdzīga kuskusam?
Grūti atbildēt :) Nu, garša patiešām nav diez ko izteikta, bet ja klāt ir kāda taukviela un auglis/oga, ir ļoti ok. Varētu pielīdzināt kuskusam. Sevišķi, ja gatavo bez pārlieku liela šķidruma daudzuma, rezultāts ir tāds forši birstošs. Ja, piemēram, klāt ir pārāk daudz piena, rezultāts ir tas lipīgais un staipīgais, kas palicis atmiņā no bērnības :( | |