vegijs (bē) - [entries|archive|friends|userinfo]
vegijs (bē)

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 4th, 2010|01:23 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

bez_olam

[inese_tk]
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]invidia
Date:January 6th, 2010 - 10:51 am
(Link)
Es teiktu, ka prosas garšīgumu ietekmē 1) kārtīga skalošana vairākos ūdeņos, 2) izmērcēšana nakts garumā. Pēc tam galvenais ir princips, kas attiecas uz visiem putraimiem - mazāk vārīt, ilgāk atstāt vienkārši zem vāka, ideāli - ietīt katliņu dvielī.
[User Picture]
From:[info]inese_tk
Date:January 6th, 2010 - 10:59 am
(Link)
paldies!
bet man vēl viens diezgan pastulbs jautājums - pēc kā apmēram viņa garšo? bērnības atmiņas saka, ka nepēckā vai mazliet pēc izmirkuša papīra. bet kā ir, ja viņu uztaisa kā vajag? līdzīga kuskusam?
[User Picture]
From:[info]invidia
Date:January 6th, 2010 - 11:13 am
(Link)
Grūti atbildēt :) Nu, garša patiešām nav diez ko izteikta, bet ja klāt ir kāda taukviela un auglis/oga, ir ļoti ok. Varētu pielīdzināt kuskusam. Sevišķi, ja gatavo bez pārlieku liela šķidruma daudzuma, rezultāts ir tāds forši birstošs. Ja, piemēram, klāt ir pārāk daudz piena, rezultāts ir tas lipīgais un staipīgais, kas palicis atmiņā no bērnības :(