margarīns |
[Oct. 17th, 2009|08:15 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | piile |
Date: | October 17th, 2009 - 08:57 pm |
---|
| | | (Link) |
|
parasti lietojam knorr dārzeņu buljonu, taču tie kubiņi ir 1. pilnīgs draņķis, 2. droši vien nemaz nav veģetāri, 3. tikai garšas pastiprinātāji, tāpēc tagad, kad ir beigušies krājumi, netaisos vairs pirkt & centīšos receptēs iztikt bez tiem! :) kubiņš savā būtībā ir sāls & garšvielas (kā arī garšas pastiprinātāji & kaut kāda prasta eļļa, bet kam tos vajag!) - manuprāt vajadzētu būt pavisam elementāri saregulēt pašai. ienāca arī prātā vārīt buljonu & tos sasaldēt, bet neesmu vēl veikusi eksperimentus.
| From: | piile |
Date: | October 17th, 2009 - 08:59 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tos sasaldēt = to sasaldēt kubiņos, ledustraukā
Paldies par info : ) Nebiju agrāk papētījusi, kas tur īsti ir iekšā, šķita, ka buljons=buljons, nevis vnk aizstājams garšvielu maisījums.
| From: | piile |
Date: | October 17th, 2009 - 09:49 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nav par ko! :) ja kas, manas cibas pirmais ieraksts sastāv no skaidrojošām piezīmēm... | |