pienskābe |
[Sep. 9th, 2009|03:42 pm] |
|
|
|
Comments: |
From: | hessin |
Date: | September 9th, 2009 - 04:30 pm |
---|
| | | (Link) |
|
cik saprotu, tad pienskābi var arī iegūt no baktērijas + dārzeņiem. atkarīgs kā audzēts dārzenis :) (t.i., vai ir iebildumi pret ģmo)
| From: | piile |
Date: | September 9th, 2009 - 04:32 pm |
---|
| | | (Link) |
|
jā, bet, ja nevar uzzināt vai tā šajā konkrētā produktā ir radusies no baktērijām vai no piena? :)
From: | hessin |
Date: | September 9th, 2009 - 04:51 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tad ir vāks, tad ir jāgaida, kad ES pieņems regulas, kas liks to rakstīt :) bet domāju, ka vairums gadījumu tā ir ar baktēriju veidota, jo tā varētu sanākt lētāk, nekā audzēt un barot govi, kas dod pienu.
bet mani šī dilemma neskar, tā kā patērēju piena produktus :))
| From: | piile |
Date: | September 9th, 2009 - 05:21 pm |
---|
| | | (Link) |
|
kaut tā skaistā diena pienāktu, kad visiem ražotājiem piespiestu skaidrā valodā uzrādīt, kas ir viņu produktos. man liekas, ka Tev visticamāk ir taisnība par baktērijām, vnk tracina, ka nekad neko nevar zināt! :D
From: | hessin |
Date: | September 9th, 2009 - 04:52 pm |
---|
| | | (Link) |
|
+ diezgan maz iegādājos jau gatavus produktus burciņās utml.
| From: | piile |
Date: | September 9th, 2009 - 05:22 pm |
---|
| | | (Link) |
|
malacis, tā vajag. es ļoti gribu apgūt iekonservēšanas mākslu, lai es varu pati šādas lietas gatavot. taču kamēr vēl nemāku, reizēm pietrūkst laiks, gribas kko uz maizītes uzsmērēt fiksi utml.
From: | hessin |
Date: | September 10th, 2009 - 08:38 am |
---|
| | | (Link) |
|
konservēšana nav nekas sarežģīts, lielāka problēma pilsētniekam ir - kur lai visu to glabā :) (vajag vēsu vietu, ja vien tur negāž klāt visādus papildus konservantus, kā tas ir veikala produkcijai)
| From: | piile |
Date: | September 10th, 2009 - 02:00 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ledusskapis ta ir! :D
From: | hessin |
Date: | September 10th, 2009 - 02:16 pm |
---|
| | | (Link) |
|
jau pilns! :) | |