x-ƒ ([info]x_f) wrote in [info]bez_cibu_laiks 13. Augusts 2012, 09:06
Cibas hronikas, s2012e33

Nedēļas sākumā Cibas ļautiņi pievērsās ārvalstu ziņām un apsprieda notikumus ap "Pussy Riot", vēlāk sākot vilkt deķīti uz sazvērestību teoriju un pūļa manipulācijas nodomu pusi, jo žurnālisti publicējot tikai vienas apcietinātās grupas dalībnieces foto, kas esot pievilcīgākā.

Paralēli, protams, notiek Olimpiskās spēles, un uzreiz pēc abu medaļu izcīnīšanas Cibā lasāmi vairāki ieraksti pēc kārtas ar sajūsmu un apsveikumiem. Priecīgi taču!

Piektdiena kā jau piektdiena, līdz [info]unpy atvēra Pandoras lādi, paprasot "parā' pupus!" Tas saviļņoja lielu daļu Cibas, sākumā izraisot atsevišķas vārdiskās sadursmes starp sieviešiem un vīriešiem, pirmajiem izsakot kategoriskus apgalvojumus par neredzētiem pierādījumiem, bet uz beigām lielākais kašķis bija Cibas daiļā dzimuma starpā, vijot intrigas, caur puķēm bārstot griezīgus apvainojumus un visā visumā parādot, kuras ir graudi, kuras pelavas. Notikums izplatījās pa ļoti daudziem privātajiem žūrnāliem, tika apspriests neskaitāmos komentāros un iespraucās vismaz trijās Cibas kopienās.
Paredzams, ka sāgas atbalsis būs vēl šīs nedēļas sākumā, taču tas pats [info]unpy jau svētdienas pēcpusdienā visu būtisko sumarizējis īsā rindkopā.

 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: