pūkainītis - Veikals tīņiem [entries|archive|friends|userinfo]
pūkainītis

[ website | My Website ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Veikals tīņiem [Jul. 7th, 2004|08:52 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

baltais_bebrs

[kaitnieks]
Mani mīļie dārgie!

Pēc ilgstošām sarunām ar investoriem, mūsu grandiozais kopprojekts beidzot tuvojas lielam un taustāmam finišam. Beidzot, jā, beidzot tādam alternatīvam jaunietim, kāds esi arī Tu, būs pašam savs veikals.
Esam jau iekārtojuši lielu un klāstā plašu alkohola stendu, ir iegādātas žiletes, virves, tabletes un citas tīņiem nepieciešamas lietas. Mums ir lieliska mūzikas kolekcija ar Korn, Slipknot, Evanesence un citām iecienītām alternatīvajām grupām. Meitenes novērtēs kosmētikas stendus ar melnām lūpu un acu krāsām, kā arī alternatīvo apģērbu nodaļu (turpat arī mājdzīvnieku aksesuāri kā suņu siksnas). Katram kārtīgam džekam nepieciešams skrituļdēlis vai vismaz fingerboards. Ir arī retāk sastopamas lietas, ko novērtēs tumsas izraudzītie - melnas glāzes, spuldzes, ziepes, zobu pastas, mugurā uzliekami melni spārni, melni tamponi, rīsi, un dažāda formāta bībeles ar paaugstinātu ugunsneizturību dedzināšanai.
Drīzumā veikals būs atvērts un tā būs liela diena ikkatrā jūsu dzīvē. Ja jums ir kādas īpašas vēlmes, lūdzu, dodiet ziņu.

Ar mīlestību,
Baltais bebru tēvs.
link depresija?

Comments:
From:[info]ex_sirke729
Date:July 7th, 2004 - 08:59 pm
(Link)
a trīs litru burkas ar tur būs?

Tavs X
[User Picture]
From:[info]kaitnieks
Date:July 7th, 2004 - 09:01 pm
(Link)
Mēs domājam tieši par Jums, tāpēc burkas, protams būs. Tevi notiekti interesēs arī maisiņi un momenta līme - neesam aizmirsuši. Taču, ja gadīsies misēklis, varēsiet pasūtīt trūkstošo pāris dienu laikā.
From:[info]ex_sirke729
Date:July 7th, 2004 - 09:05 pm
(Link)
Wii Wii...
paldies paldies paldies Balto teeti
Ak ko es bez tevis dariitu
chmok chmok

Tavs X
From:[info]esinja
Date:July 7th, 2004 - 09:00 pm
(Link)
Es es es gribu, lai ir arii melnas cigaretes!:) un uzliimeejamaas reetas, jo pashai ir baile griezt VeeNNaaZZZ, a draugi jau smejas, ka es reperene iru:)) un veel, ja nau gruuti vareetu sapleesta tiiklinjzekjubikzez buut - rozaa un melnas!!:)
From:[info]jerrym
Date:July 7th, 2004 - 09:39 pm
(Link)
:)))
[User Picture]
From:[info]korinte
Date:July 7th, 2004 - 11:31 pm
(Link)
A taadus melnus, lielus sudraba gredzenus ar pokemonu pikachu virsuu ar vares dabut???
[User Picture]
From:[info]kaitnieks
Date:July 7th, 2004 - 11:34 pm
(Link)
Pikaču jau labu laiku vairs nav stilīgi. Lūdzu uzmanieties ar šādiem lūgumiem, jo nestilīgos veikalā var arī neielaist. Pavīdēja pat doma pie ieejas lūgt uzrādīt rētas uz rokām.
[User Picture]
From:[info]korinte
Date:July 7th, 2004 - 11:52 pm
(Link)
F*** :(((

/me skrien griezt veenas..
Un tomer :/ es gribu pikachu :((( Nevar pa kluso dabut? Pliiz! Es samaksaashu...man i daudz naudas!
[User Picture]
From:[info]mandersons
Date:July 8th, 2004 - 02:24 am
(Link)
Mein Kampf arii buus dabunams??
[User Picture]
From:[info]sveetaa_seeta
Date:July 8th, 2004 - 11:31 am
(Link)
iesaku visiem veikala apmeklētājiem veikt alternatīvo testu. tur tač tu piekritīsi, bebr, ka būtu ahujenna sūdūgu, ja mūsu alternatīvajā šopā iepirktos kaut kādi lauķi, kas grib izlikties par alternatīviem, bet tādi nav.
mans ieteikums - katram , kas tur grib iepirkties, jāveic alternatīvais tests, kurā varētu ietilpt jau pieminētā rētu rādīšana, zināšanu pārbaude alkohola cenu jomā, muzikālā pārbaude (domāju, ka alternatīvajiem ir jāatšķir avrila no slipknot - es agrāk nepratu, bet nu esmu alternatīva un protu gan). ja tīnis ir nolicis šo testu veiksmīgi, viņš varētu saņemt speciālu karti, kas jāuzrāda, iepērkoties veikalā. vēl es domāju, ka būtu noderīgi šo testu ik pēc gada atkārtot, j ir jau arī tādi stulbeņi, kas vislaik ir alternatīvi, bet pēkšņi vairs nav - paliek veci, negriež vēnās, neiveinam negrib izrādīties, kad piedzeras utt.
paldies par uzmanību.
[User Picture]
From:[info]sinister
Date:July 11th, 2004 - 11:30 pm
(Link)
ha ha ha ha haaa.. melnas ziepes, zobu pastas